TARTIŞTIĞI BABASININ OTOMOBİLİNİ YAKTI

TARTIŞTIĞI BABASININ OTOMOBİLİNİ YAKTI

zmir'de bir genç, kavga ettiği babasının arabasına benzin dökerek ateşe verdi.

İzmir'in Konak ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 27 yaşındaki Y.Ç., tartıştığı babasının otomobilini benzin dökerek yaktı. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, polis kaçan Y.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 


Olay, bu sabah saat 05.00 sıralarında Atilla Mahallesi 513 Sokak numara 57 önünde meydana geldi. Ömer Ç., dün akşam saatlerinde psikolojik sorunları bulunan oğlu Y.Ç. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Ç., evden ayrıldı. Gece eve dönen Y.Ç. sokak üzerinde bulunan babasına ait 35 FJ 679 plakalı otomobile benzin döktü. Gürültü üzerine dışarı çıkan baba Ömer Ç., otomobilinden çıkan alevleri görünce durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yanan otomobili kısa sürede söndürdü. Ancak, otomobil kullanılamaz hale geldi.


Yanan otomobilin başında babasıyla bir kez daha tartışan Y.Ç., kendisine ait otomobiliyle olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis olaydan sonra kaçan Y.Ç.'yi yakalamak için araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı