TARKAN GERÇEKTEN EVLENDİ

TARKAN GERÇEKTEN EVLENDİ

Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin, önümüzdeki günlerde düğün töreni gerçekleştireceği öğrenildi. Bu güne kadar Tarkan için çok sayıda evlendi haberi yapılmıştı.

ÜNLÜ sanatçı Tarkan, geçtiğimiz cuma günü Pınar Dilek ile evlendi. Tarkan'ın Tarabya'daki villasında düzenlenen nikah töreninde çiftin aileleri yeraldı. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin, önümüzdeki günlerde düğün töreni gerçekleştireceği öğrenildi.

40 KİŞİLİK TÖREN

Tarabya'daki villada 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı. Nikaha; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı. Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.

5 KORUMA 

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için 5 özel koruma görev yaptı. Konuklar, gazetecilerin görüntü almaması için araçlarına kapalı garajda bindi.

Pınar Dilek ve ailesi, 35 plakalı minibüse binip evden ayrıldı. Tarkan ise tüm misafirleri gittikten sonra ailesi ile bir saat daha geçirdi. 

PINAR DİLEK KİMDİR?

Megastar Tarkan'ın evlilik kararı aldığı sevgilisi Pınar Dilek Almanya Duisburg'da  dünyaya geldi. 30 yaşında olan Pınar Dilek, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın kızıdır. Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüş.

Kaynak:Haber Kaynağı