TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN KAMYONET KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ, 11 YARALI

TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN KAMYONET KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ, 11 YARALI

KAYSERİ’nin Bünyan İlçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonet, karşı yönden gelen başka bir kamyonetle çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.Şanlıurfa’dan Bünyana şeker pancarı tarlalarında çalışmak üzere gelen...

KAYSERİ’nin Bünyan İlçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonet, karşı yönden gelen başka bir kamyonetle çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’dan Bünyana şeker pancarı tarlalarında çalışmak üzere gelen İldere ailesi, Bünyan’daki işlerini bitirdikten sonra memleketleri Şanlıurfa’ya dönmek üzere Vehbi İldere (23) yönetimindeki 63 EL 247 plakalı kamyonetle yola çıktı. İddialara göre, Bünyan yolundan Malatya karayoluna çıkmak isteyen kamyonetin lastiği patladı ve sürücü direksiyon kontrolünü yitirdi. Bu sırada karşı yönden gelen Mehmet Yakut (44) yönetimindeki 38 PH 332 plakalı başka bir kamyonetle çarpışan kamyonet, devrildi. Kazada kamyonette bulunan Naife İldere (48) ile Özlem İldere (22) ölürken, sürücü Vehbi, Musa, Ethem, Avni, Nusret, Asiye, Ahmet, Erdal, Medet İldere ile 38 PH 332 plakalı kamyonetin sürücüsü Mehmet Yakut ve kamyonette bulunan Muhammet Yakut (13) yaralandı.

Yaralılar, Bünyan Devlet Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavileri süren Musa, Ethem ve Avni İldere’nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolu, araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı