TARHAN'DAN ADAYLIĞI İÇİN ŞOK AÇIKLAMA

TARHAN'DAN ADAYLIĞI İÇİN ŞOK AÇIKLAMA

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu açıkladı.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Emine Ülker Tarhan’ın kendisini arayarak, adaylığının söz konusu olmadığını, olayların kendisinin bilgisi dışında geliştiğini söylediğini belirtti.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için imza vermediğini, ancak Milletvekili Süheyl Batum tarafından aday gösterildiğini iddia ettiği Emine Ülker Tarhan’ı da desteklemediğini dün sosyal medya aracılığıyla açıkladı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Emine Ülker Tarhan’ın bazı çevrelerce partinin genel başkan adayı olarak anılmaya başlandığını da belirten Kulkuloğlu, “İhsanoğlu'na bir çok gerekçe ile Sayın Tarhan'a da ayrı başka bir çok ve geçerli gerekçelerle destek vermeyeceğim. Tarhan'ın olası tabloda da CHP Genel Başkanlığına uygun ve doğru aday olamayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kulkuloğlu bu açıklamalarının ardından Tarhan’ın kendisine telefonla ulaştığın ve adaylığının söz konusu olmadığını söylediğini belirterek, yine sosyal medya üzerinden şunları yazdı: “Sn. Emine Ülker Tarhan'ın adaylığı ile ilgili beni arayan, yazan arkadaşlar. Sn. Tarhan beni aradı ve adaylığının söz konusu olmadığını, kendisinin istemi ve bilgisi dışında gelişen bir olay olduğunu söyledi.”

Kaynak:Haber Kaynağı