TARAFTAR FLORYA'YA AKIN ETTİ

TARAFTAR FLORYA'YA AKIN ETTİ

Aysal, "Bu tablo bir aile tablosu. Benim içinde doğduğum ve bundan sonra da içinde olacağım bir tablo. Kendilerine teşekkür etmek istiyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, futbol takımı teknik ekibine ve oyunculara verdiği yemeğin ardından açıklamalarda bulundu.
Florya'daki bir restaurantta gerçekleştirilen yemek sonrası Aysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Daha olayın başındayız. Tahmin ediyorum camia en doğru seçimi yapacaktır. Camiamıza güvenin. Gerisi kolay."

Kendisini desteklemeye gelen taraftarlarla ilgili olarak ise Aysal, "Bu tablo bir aile tablosu. Benim içinde doğduğum ve bundan sonra da içinde olacağım bir tablo. Kendilerine teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu arada restaurant önünde toplanan onlarca taraftar, başkanlığa adaylığını koymayacağını açıklayan Ünal Aysal'a destek tezahüratlarında bulundu. Taraftarlar ayrıca futbolculara da tek tek tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Cesare Prandelli ve futbolcular Felipe Melo, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan da, kendisini destekleyen taraftarlara camdan el sallayarak teşekkür etti.

İŞTE O ANLAR

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı