Tapuyu Ver 5 Çocuk Yapalım !

Tapuyu Ver 5 Çocuk Yapalım !

Beykoz'da 2B eylemi

BEYKOZ'DA 2B EYLEMİ
 
M. Akif ERDEM/İSTANBUL

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yaptığı organizasyonla Beykoz Belediye Başkanlığı önünde 2B yasası protesto edildi. Eyleme CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi ve CHP milletvekilleri de katıldı.
 
2B kapsamındaki arazilere yönelik uygulamayı protesto amacıyla Beykoz Belediyesi önünde bugün bir eylem düzenlendi. CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen eyleme CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi ve bazı CHP milletvekilleriyle 2B arazinde mağdur olduklarını ileri süren Beykozlular katıldı. Eylemde Konuşan Akif Hamza Çebi, "Devlet nema dağıtma yeri değildir. Ankara'da adalet değil yakınlarına nema dağıtan bir devlet var. Biz milletin malını millete veriyoruz. Buradan sayın başbakana sormak istiyorum, 'Siz 2B yasasıyla milletin malını milletten mi esirgiyorsunuz?' bunu söyleyin. Demokrasilerde devletin malı diye bir şey yoktur. Devletin malı milletin malıdır" diye konuştu. 
 
Eylemde konuşan 2B mağduru Hatice Köse ise, "Beykoz'da doğduk Beykoz'da öleceğiz" diyerek haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi.