TAKSİTLE YABANCI UYRUKLU FUHUŞ

TAKSİTLE YABANCI UYRUKLU FUHUŞ

Şüphelilerin müşterilerine kredi kartıyla taksit imkanı sağladığı öne sürüldü

DENİZLİ'de, yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 7 kişi ile 28 kadın jandarma tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin müşterilerine kredi kartıyla taksit imkanı sağladığı öne sürüldü. Emniyete götürülen kadınların ise sınır dışı edileceği belirtildi.

25 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentin turizm bölgesi Pamukkale ve Karahayıt mahallelerinde, yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını edindi. Jandarma geçen salı günü, fuhuş yaptırıldığı belirlenen 25 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Gürcistan, Azerbaycan, Rusya ve Türkmenistan uyruklu 28 kadın ile kadınları kredi kartına taksitle fuhuşa zorladıkları iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda üç ruhsatsız tabanca, sekiz av tüfeği ile 60 mermi ele geçirildi. Ayrıca yabancı uyruklu kadınlar adına düzenlenmiş açık borç senetleri ve pasaportlar bulundu.

KADINLARA ZORLA FUHUŞ YAPTIRMIŞLAR

Fuhuşa zorlanan kadınlar, sağlık kontrolünün ardından sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan M.A. (35), M.Y. (45), S.B. (24), N.S. (47), M.B. (52), M.Y. (36) ve H.Y. (33) 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'insan ticareti', 'fuhuş yaptırmak' ve 'yer temin etmek' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı