Taksimi Yasaklayan Erdoğan GırGır'a yine kapak oldu

Taksimi Yasaklayan Erdoğan GırGır'a yine kapak oldu

Erdoğan Gırgır'a yine kapak oldu

ERDOĞAN "GIRGIR" DERGİSİNE YİNE KAĞAK OLDU !


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mizah dergilerinin kapağına konu olmaktan kurtulamıyor. Her hafta bir mizah dergisinin kapağında beyan ve tutumları ile boy gösteren Başbakan Erdoğan bu kez de ünlü mizah dergisi "GIRGIR"'ın kapağına Taksim yasağı ile konu oldu.
Bilindiği gibi geçtiğimiz 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyen sendikalara izin vermeyen Erdoğan ın beyanlarından sonra, İstanbul Valisi ! Mayıs Kutlamasını Taksim'de yasaklamış, çıkan olaylarda ise bir çok gösterici yaralanmış, göz altına alınmıştı.

Taksim meydanında yapılan çalışmaları bahane eden iktidarın 1Mayıs'a yasakladığı Taksim Meydanın da bir kaç gün ise onbinlerce Galatasaray taraftarı Şampiyonluğu kutlamıştı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise bu gün ki gurup konuşmasında 1 Mayıs Taksim Yasağına değinerek, hem Galatasaraylıları kutlamış hemde kimsenin burnu kanamadı diye Taksim yasağının gerekçesine gönderme yapmıştı.
Ünlü Mizah Dergisi Gırgır'ın Başbakan Erdoğanı "Tİ" ye alan kapagı, sosyal medya da yayınlanınca ardından paylaşma rekorları geldi


İŞTE GIRGIR'IN O KAPAĞI