TAKSİM'DE SON DURUM

TAKSİM'DE SON DURUM

Gezi parkı kapatıldı...! Vapur seferleri iptal edildi... Dakika dakika gelişmeler...!

Taksim Meydanı'na bakan bir binanın 5. katından "Korkmayın" yazıyı pankart sarkıtan 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi, polis merkezine götürülürken asılan pankart da indirildi.
Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim'de polis önlemleri daha da artırıldı.
Polis, meydandaki vatandaşları uzaklaştırdı. Çevik kuvvet tarafından meydana girişler kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi:Taksim-Kabataş Füniküler ve Maçka-Taşkışla Teleferik hatlarımızda seferler Valilik kararı gereği yapılmamaktadır.

VAPURLAR İPTAL

Şehir Hatları: İstanbul Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünün aldığı kararlar uyarınca saat 15:00′ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar Anadolu’dan Avrupa’ya tüm seferlerimiz iptal edilmiştir.

GEZİ PARKI KAPATILDI!

 Olaylarının yıl dönümü nedeniyle önlem alan polis saat 10.50 sıralarında Gezi Parkını vatandaşlara kapattı.

TAKSİM’E POLİS AKINI

Saat 09.30′dan itibaren polis ekipleri Taksim’e otobüslerle geliyor. Meydan da itfaiye ve belediye araçları da hazır bekletiliyor. Polisin hazırlıkları sürüyor.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER ÇİÇEK BIRAKTI

HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Gezi olaylarında yaşamını yitirenlerin anısına, Gezi Parkı'na çiçek bıraktı.

Önder, elinde bir buket papatya ile polis çemberinin arasından geçerek, merdivenleri çıktı. Kendisini takip eden gazeteciler ile birlikte parka giren Sırrı Süreyya Önder, bir buket çiçeği park içindeki bir kayanın üzerine bıraktı. Önder, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çiçekleri yitirdiklerimizin anısına bıraktım” diyerek Gezi parkından ayrıldı.

BEŞİKTAŞ’TA “GEZİ” ÖNLEMLERİ

Beşiktaş’ta da geniş güvenlik önlemler aldı.

Dolmabahçe ve civarında TOMA, itfaiye ve iş makineleri de hazır bekletiliyor.

POLİS, İTFAİYE VE İŞ MAKİNELERİ BEKLİYOR

İSTANBUL’da Gezi olaylarının yıldönümünde çıkabilecek olaylarla ilgili Mecidiyeköy meydanında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Mecidiyeköy meydanında bulunan E-5 köprü altında çok sayıda polis ekibi ile birlikte bir Toma aracı nöbet tuttu. Büyükşehir belediyesine ait iş makineleri ile kamyonların köprü altında beklediği gözlendi. Önlemler çerçevesinde ayrıca 2 itfaiye aracıda gün boyu köprü altında nöbet tutuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı