TAKSİM MEYDANI BEYAZA BÜRÜNDÜ

TAKSİM MEYDANI BEYAZA BÜRÜNDÜ

İSTANBUL'da dün akşam saatlerinden itibaren şiddetini artıran kar yağışı, gece de etkisini sürdürdü. Kar nedeniyle Taksim Meydan'ı kısa sürede beyaza büründü.İstanbul'da dün gün boyu aralıklarla devam eden kar, gece 01.30 sıralarında...

İSTANBUL'da dün akşam saatlerinden itibaren şiddetini artıran kar yağışı, gece de etkisini sürdürdü. Kar nedeniyle Taksim Meydan'ı kısa sürede beyaza büründü.

BEMBEYAZ OLDU

İstanbul'da dün gün boyu aralıklarla devam eden kar, gece 01.30 sıralarında şehrin genelinde tipi şeklinde etkili oldu. Yoğun kar yağışı, kısa sürede Taksim Meydanı'nı beyaza bürüdü. Kar nedeniyle vatandaşlar yolda yürümekte güçlük çekerken, bazı vatandaşlar ise Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde selfie çekti.

MEYDANDA KARTOPU ŞAVAŞI

Taksim Meydanı çevresinde bulunan büfelerin çalışanları ile vatandaşlar kar topu oynayarak bu anların keyfini çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'ne ait tuzlama araçları ise, sık sık yolda tuzlama çalışması yaptı.


Kentin diğer bölgelerinde de kar nedeniyle kısa sürede yollar, yeşil alanlar, araçların üstü ve evlerin çatıları bembeyaz oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı