Taksim Direnişi Su Altına Bile İndi

Taksim Direnişi Su Altına Bile İndi

Türkiye'nin en önemli dalış merkezlerinden biri olan Antalya'nın Kaş ilçesindeki sualtı eğitmenleri, Akdeniz'in derinliklerinde açtıkları pankartla Taksim direnişine destek verdiler.

Yusuf Yavuz
 
Taksim Gezi Parkı'nda başlayan direnişe bir destek de sualtından geldi. Türkiye'nin en önemli dalış merkezlerinden biri olan Antalya'nın Kaş ilçesindeki sualtı eğitmenleri, Akdeniz'in derinliklerinde açtıkları pankartla Taksim direnişine destek verdiler.
 
SUALTINDA 'HERYER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ' PANKARTI AÇTILAR
 
Kaş sualtı emekçileri ve Kaş Sualtı Derneği (KASAD) adına yapılan destek eylemi, Meis adası açıklarındaki Beşadalar mevkiinde gerçekleştirildi. Sualtı eğitmeni Mertcan Kırgız ve arkadaşları, günlük dalış eğitimleri sırasında verilen dinlenme molasında yaptıkları dalışta, üzerinde "Her Yer Taksim, Her Yer Direniş" yazılı pankart açarak Akdeniz'in mavi sularından Taksim direnişçilerine destek mesajı verdiler.
 
BASKI VE ZULMÜN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE TALEP EDİYORUZ
 
İnsanların görüş ve düşüncelerini ifade etmelerinin, şiddet, baskı ve zulüm görmediği bir Türkiye talep ettiklerini söyleyen KASAD Başkanı Yusuf Ziya Şulekoğlu, "Taksim direnişi bu talebin somutlaşmış biçimidir. Biz de Taksim Gezi Parkı'nda başlayan bu direnişin tarafı ve bir parçasıyız. Desteğimizi ortaya koymak adına böyle bir eylem gerçekleştirdik" diye konuştu.
.