TAKLA SIRASI ONDA MI?

TAKLA SIRASI ONDA MI?

Kamuoyunda "taklacı bakan" olarak hatırlanan İdris Naim Şahin CHP tarafından düzenlenen programa katılıp, bir de hükumete ağır eleştirince "şimdi takla sırası onda mı" yorumlarına sebep oldu...

Vatandaşa "takla atsana" diyerek çok tepki çeken ve "taklacı bakan" olarak hatırlan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Ordulular Buluşması programına katıldı ve gündeme dair önemli açıklamalarda da bulundu.

AKP hükümetini eleştiren Şahin, "Ağızdan çıkanı kulaklar maalesef duymuyor, ihtiras, iktidar hırsı, dünya hırsı insanları bu kadar çileden çıkarmamalı. Bu kadar da kendinden geçirmemelidir. Mesele memleket meselesiyse amenna, ama öyle olmadığı çok açık seçik görünüyor. Mesele iktidar, mesele ihtirastan ibaret. Kin nefret ve öç duygusuyla yola gidilmez" diye konuştu. Konuşmasına sert sözlerle devam eden Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "bu memleketin bir tane Öcalan'ı vardı, ama bir tane de öc almak için yola çıkmış birine ihtiyacı yoktur" şeklinde konuştu.

İdris Naim Şahin konuşmasının son bölümünde, geçmiş günlerde bir gazetede yayınlanan haberi hatırlatarak "AK Parti'yle Gülen'i bitirme planı adıyla yayınlanan haberde yan yana olacaksın, ama bugün mitralyozlarla bütün silahlarınla karşı karşıya gelip savaşacaksın. Bir siyasi parti olmayan sosyo kültürel bir grubu, devletin imkanlarıyla karşına alıp, ona adeta savaş açacaksın. Açmak bir tarafa büyük savaşın haberini bu günden vereceksin. Öç duygularıyla yola gideceksin, böyle bir şey siyasetin tarihinde de yok medeni hayatın tarihinde de yok" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı