SURİYELİ KADIN İLE TÜRK ERKEĞİN BİRLİKTE CESEDİ BULUNDU

SURİYELİ KADIN İLE TÜRK ERKEĞİN BİRLİKTE CESEDİ BULUNDU

Biri 2 diğeri 4 çocuk sahibi yasak ilişki yüzünden öldürülmüş olabilecekleri üzerinde duruluyor

GAZİANTEP'te, ormanlık alanda 2 çocuk babası 35 yaşındaki Nurettin Demirler ile Suriye uyruklu 4 çocuk annesi 25 yaşındaki Bırıksan Osman'ın cesetleri bulundu.

İŞKENCE EDİLMİŞ

Yapılan incelemede işkence edildikten sonra vücutlarına birer kurşun sıkılarak öldürüldüğü belirlenen kadın ile erkeğin arasında gönül ilişkisi olduğu öne sürüldü. Olayın ardından Suriyeli kadının kayınbiraderi gözaltına alınırken, eşi ise aranıyor.

SURİYE UYRUKLU VE 25 YAŞINDA 4 ÇOCUK ANNESİ

Sabah saatlerinde Gazikent Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir kadın ile erkek cesedi görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine ormanlık alana giden jandarma ekipleri, çevrede inceleme yaptıktan sonra ikisi de evli olan Suriye uyruklu Bırıskan Osman ile Nurettin Demirler'in cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 

Cesedi bulunan konfeksiyon atölyesinde çalışan Nurettin Demirler'in 2 gündür kayıp olarak arandığı ortaya çıktı. Yapılan araştırmada Demirler ve cesedi bulunan Suriye uyruklu Bırıksan Osman arasında bir süredir gönül ilişkisi bulunduğunu saptayan güvenlik güçleri, öldürülen kadının evine operasyon düzenledi. 

KADININ CENAZESİNE SAHİP ÇIKAN OLMADI

Yapılan baskında Bırıksan Osman'ın eşi Zuheyr Siydo'ya ulaşılamazken, kayınbiraderi Muhammet Siydo gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside ise Nurettin Demirler ve Bırıskan Osman'ın işkence edildikten sonra tabancayla birer el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. 

Nurettin Demirler'in cenazesi otopsi sonrası yakınları tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Adıyaman'ın Besni ilçesine götürülürken, kimsenin sahip çıkmadığı Suriyeli Bırıksan Osman'ın cenazesinin ise kimsesizler mezarlığına gömüleceği belirtildi. 

Bu arada eşinin Nurettin Demirler ile gönül ilişkisini öğrendikten sonra cinayeti işlediği öne sürülen Suriye uyruklu Zuheyr Siydo, güvenlik güçlerince aranıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı