SURİYE'DE UÇAKLAR CAMİYE BOMBA ATTI: 4 ÖLÜ, 50 YARALI

SURİYE'DE UÇAKLAR CAMİYE BOMBA ATTI: 4 ÖLÜ, 50 YARALI

SURİYE'de, Rusya'ya ait olduğu ileri sürülen savaş uçakları, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne kuş uçuşu 3 kilometre uzaklıkta olan Naciye Kasabası'ndaki bir camiyi bombaladı. İlk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi 50 kişi de yaralandı....

SURİYE'de, Rusya'ya ait olduğu ileri sürülen savaş uçakları, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne kuş uçuşu 3 kilometre uzaklıkta olan Naciye Kasabası'ndaki bir camiyi bombaladı. İlk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi 50 kişi de yaralandı. Yaralılardan 2'si, Hatay'a getirildi.

Bayırbucak Türkmenleri bölgesine hava saldırısı düzenleyen yerel kaynaklara göre Rusya'ya ait uçaklardan biri cuma namazı çıkışında Naciye Kasabası'ndaki camiye bomba attı. Suriyeli yerel kaynaklar 4 kişinin öldüğünü belirtirken, 50 kişinin de yaralandığını kaydetti. Camide de büyük çapta hasarın meydana geldiği hava saldırısında yaralananlar çevredeki hastanelere götürüldü.

Yaralılardan durumu ağır olan 2'si Yayladağı İlçesi'ndeki Suriye sınırının sıfır noktasında bulunan sahra hastanesine getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı