Şükür'den Metiner'e 'Atatürk'lü yanıt

Şükür'den Metiner'e 'Atatürk'lü yanıt

.

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in, "Hakan Şükür paralel yapının bir elemanı” ifadesine Şükür'den yanıt geldi.

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AKP’den istifa eden Hakan Şükür için “paralel yapının bir elemanı” ifadesini kullandı. Metiner’in açıklamalarına Twitter’dan yanıt veren İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, “Maşallah paralel iftiralar atmakta çok mahir” dedi.

Metiner, Şükür’e yönelik “Hakan Şükür bir eleman olarak gelmiştir, kendisine verilen görevi yapmıştır ve kendisine verilen talimat doğrultusunda da ayrılıp gitmiştir. Paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir” açıklamalarında bulundu.

Şükür ise Metiner’in açıklamalarına Twitter hesabından yanıt verdi. Metiner’in “KCK paralel yapılanma değil” ifadelerinin yansıtıldığı bir haberi takipçileriyle paylaşan Şükür, şunları kaydetti:

“KCK Paralel yapı değil diyen, maşallah paralel iftiralar atmakta çok mahir. ‘KCK silah ile mücadele edebilir, Atatürk faşist’ diyen biri umarım iftirasını mahkeme önünde ispat eder. Zaman her şeyin ilacı. Bu ülkede haslar, hamlar elbet ayrılacak! Biz demokrasiden ayrılmadan, irademizin hakkını vererek Allah’tan isteyeceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı