STV dizisinde olay yolsuzluk ve cehennem sahnesi!

STV dizisinde olay yolsuzluk ve cehennem sahnesi!

Şefkat Tepe dizisinde Hz Peygamberi ışık huzmesi içerisinde gökten indirip bir kamyonete bindiren Samanyolu TV, bu kez de Küçük Kıyamet dizisinde Azrail’i erkek bir insan gibi tasvir etti.

Şefkat Tepe dizisinde Hz Peygamberi ışık huzmesi içerisinde gökten indirip bir kamyonete bindiren Samanyolu TV bu kez yolsuzluk, azrail ve cehennem temalı dizisiyle şaşırttı.


YOLSUZLUK YAPAN CEHENNEMDE BÖYLE YANACAK MESAJI!

STV bu kez Küçük Kıyamet dizisindeki fantastik sahneleriyle gündemde. Yeni Şafak yazarı ve "duayen ilahiyatçı" olarak anılan Hayrettin Karaman'ın "rüşvet fetvası" olarak eleştirilen fetvasına ve belediyelerdeki yolsuzluk iddialarına göndermeler yapan dizide yolsuzluk yapan belediye başkanı cehenneme gittikten sonra yaşadıkları gösterildi.

STV'DEN YENİ HİZMET: CEHENNEMİ EKRANA TAŞIDI

Zebanilerin ve cehennem azabının temsil eden efektlerin dikkat çektiği dizide yine muhafazakarların tepkisini çekecek bir sahne de yer aldı. Son olarak Peygamberi gökten indirip kamyona bindiren STV bu kez Azrail'i erkek bir insan olarak tasvir etti. STV'nin cehennemi ekrana taşıyan dizisinde 17 Aralık operasyonuna da çok sayıda gönderme yapıldı.

Görüntülerin medyada yer alması üzerine sosyal medya azrail ve cehennem sahnelerini tartıştı. Twitter kullanıcıları kanalı dini duyguları istismar ve siyasete alet etmekle suçları. İşte o mesajlardan bazıları:

Samed Karagöz ‏@samedkaragoz

N'oldu? STV peygamber efendimizle yetinmeyip melekleri de mi diziye dahil etmiş?

DERİN MİLLET ‏@Bey__Efendi

STV cennet, cehennem, Hz. Peygamber'den sonra Azrail'i de kullanmış. Allah'a ve gazabına çok yaklaştılar. Yakındır.

emine çelik ‏@eminela1 

50 bölümdür yayınlanıyor yeni mi gördünüz.

Çağlayan #AK ‏@caglayani

Adamlar hakikaten paralel evrende yaşıyorlar.- STV'de şimdi de Azrail Skandalı

M£ry£M ‏@MeryemCumhur 

STV bu sefer de Azrail'i indirdi...Hem de erkek olarak... Adamlar uçtu :D

yunus emre kakı ‏@yekaki