Spikerden Müjdat Gezen'e şok çıkış!

Spikerden Müjdat Gezen'e şok çıkış!

Habertürk'te yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programı tiyatrocu Müjdat Gezen'i ağırladı. Son günlerdeki gelişmeleri değerlendiren Müjdat Gezen, Akil İnsanlar komisyonunu ve AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'i eleştirdi. Hüseyin Çelik'in Akil İnsanlar Heyeti'nin 2 aylık çalışma sonrasında gözlemci sıfatı ile devam edeceklerini açıklamasına Gezen'in yorumu şöyle oldu: Bu arkadaşlar nasul bu durumu kabul ediyor ben anlamıyorum. Başbakan ya da Cumhurbaşkanı ya da Başbakan yardımcıları bana şöyle yapacaksın böyle olacak diyemez.

'AKP ve BDP BİRLİKTE İŞİ BİTİRECEK'

Gezen konuşmasına şöyle devam etti:

Mecliste AK Parti'nin çoğunluğu var. AK Parti ve BDP birlikte bir anayasa yapar ve meclisten çoğunlukla geçer. Benim ne diyeceğimin bir önemi yok. Eğer kafama yatarsa aydınların imza kampanyasına ben de destek veririm. Okurum ve düşüncelerime uyarsa imzalarım. 12 Eylül'e karşı aydınlar dilekçesini de imzalamıştım. O dönem Kenan Evren adlı zatın bazı abuk sabuk sözlerine karşı imza atmıştım. Bu nedenle iki davada yargılandım. Şimdi de kafama uyarsa imzalarım. Ama AK Parti ve BDP birlikte istedikleri Anayasa'yı Meclis'ten çıkartacağı için bu imzaların da değeri sıfırdır.

'BURADA SORULARI BEN SORARIM'

Programın devamında sunucu Didem Arslan Yılmaz ile Müjdat Gezen arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Gezen'e 'Milliyetçi misiniz?' sorusunu yönelten Didem Arslan Yılmaz beklediği cevabı alamayınca Müjdat Gezen'e ilginç bir çıkış yaptı. İşte yaşanan o diyaloglar:

Didem Arslan Yılmaz: Siz kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz? Milliyetçi mi dersiniz, ulusalcı mı kemalist mi laik mi yoksa bu tanımların bir önemi yok mu sizin için?

Müjdat Gezen: Mesela size böyle bir soru sorsalar ne dersiniz?

Didem Arslan Yılmaz: Ama burada soruları ben soruyorum.

Müjdat Gezen: Niye siz hakim misiniz? Yargıç mısınız? Böyle laf olur mu? Sayın Başbakan... Aman efendim!

Didem Arslan Yılmaz: Sayın Gezen, bir gün konuğunuz olursam cevaplarım.