SOSYAL MEDYAYI KAHKAHAYA BOĞAN VİDEO

SOSYAL MEDYAYI KAHKAHAYA BOĞAN VİDEO

Suruç Tüneli'nin açılışı sırasında dev ekranda çıkan yazı Başbakan Erdoğan ve beraberindeki AKP'lilere büyük şok yaşattı.

Erdoğan’a dev ekran şoku!

Suruç Tüneli'nin açılışı sırasında dev ekranda çıkan yazı Başbakan Erdoğan ve beraberindeki AKP'lilere büyük şok yaşattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa mitinginin ardından Suruç Kaymakamlığı önünde düzenlenen Suruç Tüneli’nin açılış törenine katıldı.
Suruç’ta tarihi bir olay yaşandığına vurgu yapan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki bakanlarla birlikte Suruç Tüneli’nin açılışını dev ekrandan takip etti.

“ÇALMAYI DURDURMAK İSTİYOR MUSUNUZ?”

Türkiye’nin en uzun, dünyanın da beşinci uzun sulama tünelinin hizmete girdiğini söyleyen Erdoğan, “Projenin son aşaması tamamlandığında Suruç Ovası’nın her köşesinden inşallah daha fazla bereket fışkıracak” dedi. Ancak Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada, barkovizyonda çıkan “Çalmayı durdurmak istiyor musunuz?” yazısı, AKP’lilere büyük şok yaşattı. Suruç Tüneli’nin tanıtıldığı anda ortaya çıkan bu yazı, televizyon ekranlarına da canlı yansıdı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

İLK HATA DEĞİL

Geçtiğimiz hafta Kadir Topbaş’ın mitingini yayınlayan ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV’de haber bülteninde KJ bandında “Gece gündüz demeden ÇALIYORUZ, çalışacağız” yazısı yer almıştı.


TOKİ’DE “ÇALIYORUZ” HATASI

TOKİ Dergisinin tanıtımının önsözünde Başbakan Erdoğan’ın isminin altında bulunduğu yazıda “Sevdamız Türkiye sevdasıdır. Sonuna kadar,son nefesimize kadar sorumluluk bilinciyle ÇALIYORUZ” yazılmıştı.

AKP’Lİ VEKİL: “AK PARTİ ÇALIYOR” 

AKP İzmir Milletvekili Rifat Sait attığı bir tweette, AKP’li vekillerin Meclis’te tam kadro çalıştığını yazmak isterken “TBMM’de AK Parti vekilleri tam kadro çalıyor. Muhalefette 20 nöbetçi vekil var” yazmış, hatasını fark ettikten sonra “Tam kadro çalışıyor” yazacaktım, sehven hata yapıldı.” demişti.

Kaynak:Haber Kaynağı