Sosyal Medya Hakan Şükürü Salladı Medya Haberi Geri Çekti

Sosyal Medya Hakan Şükürü Salladı Medya Haberi Geri Çekti

Google'dan arama yapanlar, Hürriyet haberine tıkladığın da, boş bir sayfa ile karşılaştılar.


HAKAN ŞÜKÜR HABERİNİ GECE YARISI YAYINDAN GERİ ÇEKTİLER
 
Hakan Şükür, bir öğrencinin Kürt sorunuyla ilgili sorusuna, "Ben Arnavutum yani Türk değilim" yanıtını verdi.
 
AKP Milletvekili Hakan Şükür, Burdur ziyareti kapsamında protokol üyeleriyle birlikte zihinsel engellilerden oluşan 'Bizim Çocuklar' futbol takımıyla maç yaptı. Ziyareti sırasında kendisine Kürt sorunu hakkında ne düşündüğüne ilşkin soru yöneltilen Hakan Şükür, sorunu yanıtlarken, farklı etnik geçmişlerden gelmiş olmanın bir arada barış içerisinde yaşamaya engel olmadığını anlatmaya çelışırken verdiği örnek herkesi şaşırttı.

İLGİLİ HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 
HÜRRİYET HABERİ ÖNCE VERDİ SONRA YAYINDAN KALDIRDI
 
Öte yandan, AKP Milletvekili Hakan Şükür'ün gündem de bomba etkisi yapan haberi medyada genişyer buıldu. Ancak sosyal medya da yoğun tepkilerin oluşması üzerine bazı internet sitelerinin yayını geri çektikleri görüldü. Hürriyet Gazetesi'de geri çekenler arasında yerini aldı.Google'dan arama yapanlar, Hürriyet haberine tıkladığın da, boş bir sayfa ile karşılaştılar.
 
İŞTE HÜRRİYETİN HABERİ KALDIRDIĞI GOOGLE SAYFALARI



 
BEN ARNAVUT'UM YANİ TÜRK DEĞİLİM
 
AKP Milletvekili ve eski futbolcu Hakabn Şükür'ün anlattıklarına dayanak olarak "Ben Arnavut'um, yani Türk değilim" sözleri izleyenleri şaşırttı. Hakan Şükür'ün Arnavut olduğunu ilk kez duyan herkes birbirinin yüzüne baktı.
 
SOSYAL MEDYAYI SALLADI
 
Ajanslara öğlenden sonra düşen bu haber sosyal medyada büyük ilgi ve tepkiyle karşılaştı. Bir çok kullanıcı, bu konuda mesajlar yazdıfotoğraflar paylaştı. Hakan Şükür Tweitter de akşam saatlerinde çok konuşulanlar listesine girdi. Twitter de ki hesabından kısa bir açıklama yapan Hakan Şükür, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve çarpıtıldığını yarın (bugün ) ayrıntılı bir açıklama yapacağını yazdı.  
 
BUGÜN BAŞBAKAN İLE BİRLİKTE İSTANBUL'A GELDİ
 
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün de aralarında bulunduğu bir heyetle birlikte Ankara'dan İstanbul'a geldi. Özel "ANA" uçağıyla saat 21.50'de İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer ilgililer karşıladı.
 
"Ben Arnavut'um yani Türk değilim" Açıklaması gündeme bomba gibi düşen AKP Milletvekili ve eski Galatasaray'lı Hakan Şükür'ün, başbakan ile birlikte İstanbul'a gelmesi ise, Twitterden duyurduğu basın açıklaması konusunda yardım alacağı yorumlarına neden oldu.
 
Hakan Şükür'ün konu ile ilgili açıklamayı Başbakan Erdoğan ile birlikte yapabileceği de yapılan yorumlar arasında.

TWİTTER'DE HAKAN ŞÜKÜR BAŞLIĞINA YAZILANLARDAN BAZILARI