SOSYAL MEDYA BU ASKER POLİS İDDİALARI İLE ÇALKALANIYOR

SOSYAL MEDYA BU ASKER POLİS İDDİALARI İLE ÇALKALANIYOR

Güneydoğu'da meydana gelen çatışmalarda yaralanan asker ve polisler hakkında ürküten iddia.

Sosyal medya üzerinde bu aralara özellikle yurdumuzun Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan olaylar hakkında birbirinden farklı bir çok iddia ortaya atıldı.

Ancak son günlerde yine sosyal medyada paylaşılan öyle bir iddia dolaşılıyor ki kan donduracak cinsten.

YARALI ASKER VE POLİSLER SEVKEDİLDİKLERİ HASTANEDE GÜVEN ALTINDA MI?

Son günlerde yapılan paylaşımlarda bölgede görev yaptıklarını iddia eden başta doktor ve hemşireler olmak üzere bir kısım sağlık görevlilerinin hastanelere yaralı giden asker ve polislere özellikle yanlış tedavi uyguladıkları ve bu yüzden ölümlere neden oldukları iddia ediliyor. Bu paylaşımların gerçek ya da sahte olup olmadığı net değil ama devletin neredeyse hergün bir başka haber ile ocağına ateş düşen evlerin kaygılarını gidermek görevi.

VAHİM İDDİALAR

İddialara bölgede görev yapan sağlık personelinin kişisel blog ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar da eklenerek Devlet kurumlarının bu konuda işlem yapması isteniyor.
İnsanlar ister istemez soruyor vatan için canlarını kurşunlara siper eden güvenlik görevlilerimiz Terör örgütü PKK’ya hizmet eden sağlık personeli tarafından şehit mi ediliyor.

BAZI PAYLAŞIMLAR GÖREVDEN ALINDI ŞEKLİNDE

Yapılan paylaşımlarda sağlık personeli olduğu iddia edilen şahısların bir kısmının işten uzaklaştırıldığı bir kısmı hakkında da soruşturma açıldığı belirtiliyor.

İŞTE KAFA KARIŞTIRAN ÇOK SAYIDA PAYLAŞIMDAN BAZI ÖRNEKLER

İşte O Korkunç İddiaları İçeren Payşalımlardan Biri 

İşte O Sağlık Personeli Olduğu İddia Edilen Kişilerin Paylaşımlar

Kaynak:Haber Kaynağı