Sorumluluk Bilinciyle Çalıyoruz!!

Sorumluluk Bilinciyle Çalıyoruz!!

TOKİ dergisinde ilginç bir 'itiraf' geldi.

Halkın Habercisi-TOKİ Dergisinin önsözü tanıtımında inanılmaz bir hata yapıldı. Dergide "çalışıyoruz" yerine "çalıyoruz" yanlışlığı yapılınca, sosyal medyada da birçok kişi tarafından alay konusu oldu!

TOKİ'nin dergisinde önsözde Başbakan Erdoğan'ın isminin altında bulunduğu yazıyı okuyanlar şaşırdı. Erdoğan'ın cümlelerini okuyucularına aktardığı önsöz kısmında, cümle konut yapımının ülkenin her tarafında ne kadar hızlı olduğunu anlatarak başlıyor.

Gecekonduların dönüşümü yapılarak nasıl modern yerleşim alanlarına dönüştürüldüğünün anlatıldığı sözün devamında ise "Sevdamız Türkiye sevdasıdır. Sonuna kadar, son nefesimize kadar sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz" cümlesinin son kelimesi çok manidar karşılanabilecek olan 'çalıyoruz' olarak yazılınca Erdoğan'ın sözlerini gölgede bırakarak gündeme damgasını vurdu.

TOKİ'nin dergisinde böyle bir hatanın yapılması sosyal medyada "Kahraolası paraleller TOKİ'ye de mi sızdı?" şeklinde esprilere neden oldu. Hatanın TOKİ'den mi yoksa derginin basımını yapan ajanstan mı kaynaklandığı konusunda kurum içinde inceleme başlatıldığı iddia ediliyor.


Gerçek Gündem