Şortlu kıza saldırıda çok ilginç gelişme

Şortlu kıza saldırıda çok ilginç gelişme

Bu gelişme üzerine sosyal medyada yapılan yorumlarda AKP ve Erdoğan'ın gözüne girmek için bu tip saldırıların düzenlendiği yorumları yapıldı.

İLGİNÇ  GELİŞME 

Pendik'te şort giydiği için saldırıya uğrayan üniversitesi öğrencisi A.M S'yi darp eden şüpheli Ercan Kızılateş hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama”, “hakaret” ve “kasten yaralama” suçundan gözaltı kararı verildi. Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre;  Öte yandan Kızılateş'in darp olayına ilişkin gözaltına alındığı sırada “vergi usül kanununa muhalefet" suçundan kesinleşmiş hapis cezası olduğu gerekçesiyle tutuklanarak 17 Haziran günü Silivri Cezaevi'ne gönderildiği ortaya çıktı. 

Bu gelişme üzerine sosyal medyada yapılan yorumlarda AKP ve Erdoğan'ın gözüne girmek için bu tip saldırıların düzenlendiği yorumları yapıldı. Bazı kullanıcılar ise Erdoğan'ın böyle saldırıları kınaması gerektiğini yazdılar. 

AKP'NİN GÖZÜNE GİRMEK İÇİN Mİ YAPTI 

Savcılık genç kızın yaralanmasının niteliğine ilişkin kesin raporunun alınması amacıyla dosyayı Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne gönderdi.

İlgili Haberler