SOKAKTA YÜRÜYEN EVLİ ÇİFTİ BIÇAKLA YARALAYIP İNTİHAR ETTİ

SOKAKTA YÜRÜYEN EVLİ ÇİFTİ BIÇAKLA YARALAYIP İNTİHAR ETTİ

KAHRAMANMARAŞ’ta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sokakta karşılaştığı evli çift Ali ve Meral G.’yi bıçaklayarak yaralayan 25 yaşındaki Sabri İspir, çevredeki inşaatın 5’inci katından atlayarak intihar etti.Olay, akşam saatlerinde...

KAHRAMANMARAŞ’ta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sokakta karşılaştığı evli çift Ali ve Meral G.’yi bıçaklayarak yaralayan 25 yaşındaki Sabri İspir, çevredeki inşaatın 5’inci katından atlayarak intihar etti.

Olay, akşam saatlerinde Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Sabri İspir, 33 nolu Sokak’ta yürürken Ali ve Meral G. çifti ile karşılaştı. Ali G. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başlayan Sabri İspir, ardından çift ile kavga etmeye başladı. Yaşanan arbede sırasında Sabri İspir, yanında bulundurduğu bıçağı ile Ali ve Meral G. çiftine saldırdı. Ali ve Meral G. çifti vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılırken, Sabri İspir de çevredeki inşaatın 5’inci katına çıkarak kendini boşluğa bıraktı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılan Ali ve Meral G. çifti ile Sabri İspir, tedaviye alındı. Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedaviye alınan İspir, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Ali ve Meral G. çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı