SOKAKTA SEVİŞEN ÇİFTE ENGEL OLAMADILAR

SOKAKTA SEVİŞEN ÇİFTE ENGEL OLAMADILAR

Çin 'in Bengbu kentinde bir otoparkta meydana gelen olay, vatandaşlar ve bölgedeki asayiş birimleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Çin 'in Bengbu kentinde bir otoparkta meydana gelen olay, vatandaşlar ve bölgedeki asayiş birimleri tarafından tepkiyle karşılandı. Adının Lei Mei Ni olduğu öğrenilen Çinli bir kadın ve erkek arkadaşı Dong Jen'in halka açık bir otoparkta cinsel ilişkiye girmesiyle başlayan süreç, vatandaşların şikayeti üzerine olay yerine gelen polisin müdahalesiyle son buldu. 

 

İlk başlarda polisin uyarılarına aldırmayan orta yaşlı çift cinsel ilişkiye devam ederken, görgü tanıklarına göre ilişkiyi daha da hızlandırma yoluna gittiler. Polis ifadesinde yer alan bilgilere göre, cinsel ilişkiyi bitirmeleri yönündeki uyarılara ise çiftten gelen yanıt oldukça ilginçti: "Bekleyin! Neredeyse bitiyor!" 

Otoparktaki güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan güvenlik görevlisi ise meydana gelen olayı şoke edici olmaktan ziyade 'traji-komik' olarak niteledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı