Şok; Üç Günde 3. Astsubay  İntiharı

Şok; Üç Günde 3. Astsubay İntiharı

.

3 GÜNDE ÜÇ İNTİHAR


Dede Ersel AKSU
Ankara Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli, 2012 mezunu bir yıllık  Bando Astsubay Çvş. Yılmaz DOĞAN'ın  13 Kasım 2013 günü evinde kendini asarak hayatına son verdiği,  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Şube İlçesi internet sitesinde yer alan duyurudan öğrenildi.İntihar eden astsubay Yılmazdoğan'ın cenzesinin bu gün memleketi olan Zonguldak-Karadenizereğlisi'ne gönderildiği ve 15 Kasım 2013 tarihinde defnedileceği bilgisi alındı.

ASSUBAYLARA BÜYÜK ŞOK

İki gün önce Kıbrıs'ta çalıştığı birlikte ki odasında tabanca ile intihar eden  Kd.Bçvş. Vedat Tanrıverdi'nin ardından Elazığ'da bu gün de cinnet geçiren bir Astsubay Ferdi Altınsoy, önce eski eşini vurduktan sonra, beylik silahı ile başına ateş ederek hayatına son vermişti. 3 gün içerisinde 3 Ast Subayın intiharı TSK'da şok yarattı. Sosyal Medya'da astsubay sayfalarında şaşkınlık yaşanıyor.
 
İNTİHARLAR GİZLENİYOR MU?

AstsubaylarIarın intihar olaylarının hiç  duyulmadan memleketi Zonguldak- Karadeniz Ereğlisi'ne gönderilmesi ve bu tür olayların sonradan ortaya çıkması astsubaylar arasında spekülasyonlara neden oldu. 



 
ARKADAŞLARI MERAK EDİNCE ORTAYA ÇIKTI
 
İntihar eden assubayın mesaiye gelmemesi üzerine, arkadaşları tarafından bekar evine gidildiği ve assubayın kendini asmış vaziyette evde bulunduğu bilgisi alındı.Bando Astsubayın neden intihar ettiğine dair net bir bilgi alınamadı.. 2012 Mezunu 1 yıllık astsubay Yılmaz Doğan olduğu öğrenildi. 


TEMAD TBMM ÖNÜNDE PROTESTO EDECEK

Türkiye Emekli Astsubaylar derneği, Kıbrıs'ta bir astsubayın amiri olan albay tarafından darp edildiği iddia edilen  olay ile son dönemde meydana gelen intiharları protesto etmek amacıyla T.B.M.M. >Dikmen Kapısında protesto edecek. TEMAD'ın bu konudaki duyurusuna ulaşmak için TIKLAYINIZ..





İŞTE ŞOK YARATAN 3. ASTSUBAY İNTİHARINA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA