Sneijder İstanbul'da Belgeseli

Sneijder İstanbul'da Belgeseli

Galatasarayın bomba transferi Sneijder'in İstanbul a geliş belgeseli Video Haber

Taraftar Sneijder'i böyle karşıladı

İLGİLİ VİDEO HABER İÇİN
       TIKLAYINIZ
 
 
 
Galatasaray'ın yılan hikayesine dönen transferinde mutlu son! İtalyan devi İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a geldi
 
Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi.
 
Sneijder, tesislerde teknik direktör Fatih Terim, yöneticiler ve kulüp çalışanlarıyla tanıştı. 
 
Fatih Terim yaptığı ilk açıklamada, "Sneijder çok önemli bir oyuncu, çok önemli bir CV'ye de sahip. O da diğer oyuncularımız gibi başarıya ortak olacak. Kendisinin burada olmasından çok memnunuz. O da alakadan, ilgiden memnundur. Adaptasyon sürecinde sorun yaşamayacaktır. Yarından itibaren onu hazırlamaya çalışacağız. Arkadaşları ona yardımcı olacaktır. Sneijder zaten üzerinde çok konuşulmayacak bir oyuncu. Hollanda Milli Takımı'nda, Real'de, İnter'de oynamak kolay değil. " dedi.
 
Sneijder Florya'daki ilk açıklamasında "Fatih Terim'le kısa süre konuşma fırsatı bulduk. İtalyanca konusunda çok başarılı. Taraftarın karşılayışı inanılmazdı. Burada olmaktan dolayı kendimi çok iyi hissediyorum. Futbol oynamayı çok özledim. Kendimi çok aç hissediyorum. Bir an önce futbol oynamak istiyorum." açıklamasında bulundu
 
İşte Sneijder'in forma numarası
 
Galatasaray'ın Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferini resmen duyurmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar en çok kaç numaralı formayı giyeceğini merak ediyor.
 
Galatasaray'ın Inter'den transfer ettiği Wesley Snejider'in formaları satışa sunulmak üzere Genel Havacılık Terminali'ne getirildi. 
Sarı kırmızılı taraftarlar, İstanbul'a gelişinde Snejider'i karşılamak için havalimanına akın ederken, GS Store da Genel Havacılık Terminali önünde bir araçla Hollandalı yıldızın 14 numaralı formalarını satışa çıkardı. 

Uçaktan Aslantepe'ye Böyle Baktı

İLGİLİ VİDEO HABER İÇİN
           TIKLAYINIZ