SNAPCHAT YENİ ÖZELLİĞİ İLE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

SNAPCHAT YENİ ÖZELLİĞİ İLE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Popüler sosyal medya uygulamalarından Snapchat, aldığı yeni bir özellik ile gündeme geldi. Artık Story içerisinde ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiz... Son zamanlarda bolca kullanılmaya başlanan Snapchat, bildiğiniz üzere görüntülerin üzerine yazı yazmak,

Popüler sosyal medya uygulamalarından Snapchat, aldığı yeni bir özellik ile gündeme geldi. Artık Story içerisinde ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiz... Son zamanlarda bolca kullanılmaya başlanan Snapchat, bildiğiniz üzere görüntülerin üzerine yazı yazmak, belirli saniyeler boyunca görüntülemek ve bunlar gibi özellikler ile ön plana çıkmakta. Dünya'da olduğu kadar ülkemizde de epey bir kullanıcıya hitap etmeye başlayan uygulama, şimdiyse aldığı bir güncelleme ile haber konusu oldu.

Bundan böyle uygulama içerisindeki Hikaye bölümünde ayrıntılar görüntülenebilecek. Belirtilenlere göre Snapchat, Story Explorer adındaki özelliğini hayata geçirmiş durumda. Story yani Hikaye köşesinde görüntülediğiniz herhangi bir materyal hakkında ayrıntılara ulaşmak mümkün. Başka insanların konuyla ilgili neler paylaştığını görebileceğiniz gibi ayrıca farklı açılardan olaya göz atmanı şansı da elde edebilirsiniz. Bunun için konu sayfasında aşağıda yukarı kaydırma yapmanız yeterli. Snapchat'in yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak:Haber Kaynağı