SKYPE ÇÖKTÜ

SKYPE ÇÖKTÜ

Dünyaca ünlü mesajlaşma ve görüntülü konuşma platformu Skype, nedeni açıklanamayan bir şekilde bugün yeniden çöktü. İşte detaylar..

Geçtiğimiz yıl Microsoft tarafından satın alınan Skype, bir türlü sağlam bir altyapı oluşturabilmiş değil. Son zamanlarda art arda nedeni bilinmeyen bir sebeple çöküş yaşayan Skype, bugün yeniden çöktü. Milyonlarca insan, Twitter üzerinden bu durumla ilgili şikayetlerini,  Skype yetkililerine iletti. Bu çöküşle birlikte, Skype aracılığıyla müşterileriyle görüşen şirketler, günlük hayatta arkadaşlarıyla kamerada konuşan insanlar ve en önemlisi de insanlarla anlık mesajlaşma olarak kullanılan Skype, bugün bir anda yaşadığı sorunla, milyonlarca insanı mağdur bıraktı. Bu olay sonrasında sosyal medya üzerinden, birçok kişi Skype'ın neden çöktüğünü öğrenmek için, yetkili kişilere sorular sordular. Skype yetkililerinden henüz bir açıklama gelmedi.

 

Türkiye değil, dünya geneli

Dünya çapında birçok  kullanıcının sürekli aktif olarak kullandığı, geçtiğimiz yıl Microsoft tarafından satın alınan mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması Skype, 10 seneyi aşkın zamandır kullanıcıları tarafından sorunsuz bir şekilde kullanılmasına rağmen birkaç saattir nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü çöktü.'Ülkemizde Skype mı engellendi ?'' soruları yayılmaya başlıyorken, bu sorunun sadece Türkiye’de değil dünya genelinde olduğu anlaşıldı

Skype bu sorunla alakalı henüz kullanıcılarına resmi bir açıklama yapmış değil.

Kaynak:Haber Kaynağı