'Size sürprizim var' dedi, eşini öldürdü

'Size sürprizim var' dedi, eşini öldürdü

Çocuklarına 'size sürprizim var' diyen uzman çavuş, eşini öldürdü.

ERZİNCAN'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 41 yaşındaki Uzman Çavuş Erdal K., kıskançlık krizi sonucu yaşadığı cinnetin ardından çocuklarına 'size sürprizim var. Odanıza geçin' dedikten sonra aynı yaşdaki eşi Hülya K.'yi beylik tabancası ile vurup öldürdü. Erdal Y.'nin silahından çıkan kurşun, kızı Tuğçe K.'yı da kolundan yaraladı. 

Olay, saat 14.00 sıralarında Demirkent Askeri Lojmanlarında meydana geldi. 6 aydır Kosova'da görev yapan Uzman Çavuş Erdal K., birliğinden izin alarak Erzincan'a gelince evine gitti. Evde eşi ile tartışan Erdal K., çocukları 16 yaşındaki Tuğba, 15 yaşındaki Erdem ve 8 yaşındaki Tuğçe'ye 'size bir sürprizim var. Odanıza geçin' dedi. Tuğba ve Erdem odalarına geçerken, küçük Tuğçe annesinin yanında kaldı. Beylik tabancasını çıkaran uzman çavuş Erdal K., eşine tek el ateş etti. Kurşun küçük Tuğçe'nin kolunu sıyırdıktan sonra Hülya K.'nın yüzüne isabet etti. Hülya K. olay yerinde ölürken, Tuğçe'nin yardım istemesi üzerine karşı dairede bulunan komşuları eve gelerek Erdal K.'yı etkisiz hale getirdi. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri hafif yaralanan Tuğçe K.'yı, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Ölen Hülya K.'nın cansız bedeni ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 

Askeri inzibatlar tarafından gözaltına alınarak merkez komutanlığına götürülen Erdal K.'nın aşırı derecede kıskanç olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu zaman zaman eşine ve çocuklarına telefon açarak, 'Sizleri rüyamda gördüm. Gelince hesaplaşacağız. Kimlerle neler yapıyorsunuz?' gibi sözler sarf ettiği ileri sürüldü. Cinayet zanlısı Erdal K.'nın eşinin internette mesajları bulunduğunu ifadesinde anlatması üzerine evdeki bilgisayarda inceleme yapıldı. Araştırmada iddia edilen herhangi mesaja rastlanılmadığı öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.