Siyah-Beyaz coşku

Siyah-Beyaz coşku

Beşiktaş Kulübü'nün 110. Kuruluş Yıldönümü BJK İnönü Stadı'nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Siyah-Beyaz coşku

 
 
 
Beşiktaş Kulübü'nün 110. Kuruluş Yıldönümü BJK İnönü Stadı'nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
 
 
 
 
BJK İnönü Stadı'nda yaklaşık 15 bin taraftarın katıldığı etkinlikleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kulübü 
Onursal Başkanı Süleyman Seba, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan, Beşiktaş Futbol Takımı Teknik Direktörü Samet Aybaba ile siyah-beyazlı takımın eski futbolcuları da izledi. 
Kutlamalardan önce saygı duruşunda bulunuldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. 
BJK İnönü Stadı'nda düzenlenen 110. yıl kutlamaları, saatler 19:03'ü gösterdiğinde havai fişek ve ışık gösterileriyle başladı. Havai fişek ve ışık gösterilerinden sonra sırasıyla; Güreş, Boks, Masa Tenisi, Atletizm, Kürek, Jimnastik, Offshore, Kadın Voleybol, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Hentbol, Basketbol Kadın ve Erkek Takımları ile Futbol Takımı sahaya çıktı ve taraftarları selamladı. 
Sporcuların taraftarları selamlamasının ardından Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeler, alkışlar eşliğinde sahneye geldi. 
Taraftarlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, şunları söyledi: 
"Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük ve öncü kulübüdür. Her şeyin ilkini yapmak Beşiktaş'a görev oldu. Bu görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu zor şartlar altında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen yönetim kurulu üyelerime de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 110 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba'ya da bizleri bu mutlu ve özel günümüzde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum." 
Fikret Orman'ın konuşmasının ardından Onursal Başkan Süleyman Seba sevgi tezahüratları arasında taraftarları selamladı. 
110. Kuruluş Yıldönümü için hazırlanan pastayı Başkan Fikret Orman ve Onursal Başkan Süleyman Seba birlikte kestiler. 
Beşiktaşlı sanatçılar; Gökhan Tepe, Birol Can, Hakan Altun ve Gökçe Beşiktaş için hazırladıkları şarkılarla bu muhteşem geceye renk kattı. 
Süperstar Ajda Pekkan'ın sahne almasıyla BJK İnönü Stadı'nda coşku doruğa çıktı. Süperstar ve dansçı arkadaşları söyledikleri birbirinden güzel şarkılar ve yaptıkları muhteşem şovlarla taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı.