Şişli'de şüpheli ölüm

Şişli'de şüpheli ölüm

Şişli’de Gürcistan uyruklu B. K. Bomonti Tüneli çıkışında bulunan üst geçitten düşerek hayatını kaybetti

Şişli'de sabahın erken saatlerinde şüpheli bir ölüm vakası meydana geldi. Yaşanan olayda, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti.

SERT BİR ÇARPMA SESİ DUYDU


Bu sabah saat 05.30 sıralarında Dolmabahçe Bomonti Tüneli çıkışında, sert bir çarpma sesi duyan ve hızla olay yerine giden yakındaki benzinlik çalışanı, yerde hareketsiz yatan kadını gördü. Adam,  durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yerde yatan B.K. (37) isimli Gürcistan uyruklu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

KIYAFETLERİ DE BULUNDU


Yapılan incelemelerde B.K.'nın 10 metrelik üst geçitten düştüğü belirlendi. Yarı çıplak olan B.K'nin, intihar mı ettiği yoksa aşağıya mı atıldığı konusu polis tarafından araştırılıyor. Kıyafetleri de olay yeri yakınındaki tünel içinde bulunan B.K'nin cesedi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

"NABZI ATIYORDU"


Görgü tanığı ise çarpma sesi duyduğunu, olay yerine geldiğinde ise yerde hareketsiz yatan kişiyi gördüğünü anlattı. Kadının nabzını kontrol ettiğini söyleyen görgü tanığı, kadının nabzının o anda attığını ve hemen polisi aradığını belirtti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

670-001.jpg

 

İlgili Haberler