ŞIRNAK'TA OPERASYON BAŞLADI

ŞIRNAK'TA OPERASYON BAŞLADI

ŞIRNAK'TA YASAK VE OPERASYON BAŞLADISokağa çıkma yasağının saat 23.00'dan itibaren uygulanmaya başlandığı Şırnak'ta güvenlik güçleri, PKK'lıların patlayıcı tuzakladığı hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK'lıların etkisiz hale...

ŞIRNAK'TA YASAK VE OPERASYON BAŞLADI

Sokağa çıkma yasağının saat 23.00'dan itibaren uygulanmaya başlandığı Şırnak'ta güvenlik güçleri, PKK'lıların patlayıcı tuzakladığı hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon başlattı.

HEDEFLERE TOP ATIŞI YAPILIYOR

Zırhlı araçlardaki hoparlörlerden Mehter marşıyla başlayan operasyonlar kapsamında, kentin bazı mahallelerinde silah sesleri de yükseldi. Hendek ve barikatların bulunduğu Yeni, Bahçelievler, Dicle, Cumhuriyet, İsmet Paşa, Gazipaşa ve Yeşilyurt mahallelerinden zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuldu. Hendek ve barikatların bulunduğu Yeşilyurt Mahallesi'ne hakim tepelerde konuşlanan tanklar da, tespit edilen mahallelere top atışı yapmaya başladı. Kentin bir çok yerinde patlama ve silah sesleri duyulmaya başlandı.

NUSAYBİN'DE ÇATIŞMA YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR

140320161904207740883_2.jpg

Öte yandan İpek Yolu ve Çağ Çağ Caddesi'nde konuşlanan tanklar, Abdulkadir Paşa, Dicle ve Yenişehir Mahalleleri'ndeki patlayıcı tuzaklı, hendek ve barikatlara yönelik top atışına başladı. Bu nedenle mahallelerden patlama sesleri duyuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı