Sıradışı imamdan inanılmaz beddua

Sıradışı imamdan inanılmaz beddua

SIRADIŞI İMAM'DAN BEDDUA

Sıradışı fetvaları ile tanınan Ortaköy Müftüsü Adnan Zeki Bıyık, Diktatör Suud Kralına “Keşke Chavez gibi yiğit adam yaşasaydı da sen ölseydin” diyerek Kral Abdullah’ın Mısır konusundaki açıklamasına sert tepki gösterdi.

Ortaköy Müftüsü Adnan Zeki Bıyık, özellikle oluşturduğu tasavvuf korosu ile ve verdiği konserlerin yanısıra fetvalarıyla dikkat çekiyor. Çorum’da sıra dışı tavır ve açıklamalarıyla tanınan Bıyık, son açıklamalarıyla yine gündeme geldi.

Hugo Chavez öldüğünde fetva yayınlayan ve “Keşke yiğit Chavez yaşasaydı da Suud kralı gitseydi” diyen Çorum Ortaköy Müftüsü Adnan Zeki Bıyık, son günlerde Suud Kralı Abdullah ve şürekâsının Mısır’da olan katliamlarda akan Müslüman kanlarına ilgisiz kaldığını, ilgisiz kaldığı yetmiyormuş gibi kan akıtanların yanında olduğunu ve parasal destek verdiğini öğrenince verdiği fetvada ne kadar haklı olduğunu belirterek bazı ilaveleri yaptı.

CHAVEZ'E HAYRANLIĞIM KATMERLENDİ

Bıyık, “Mavi Marmara olayında olsun diğer birçok zulümler karşısında yiğitçe tavır sergileyen yeri geldiğinde elçisini zalim ülkelerden çeken Chavez’e olan hayranlığım birkez daha katmerlendi. Ama ne hikmettir bilemiyorum, böyle yiğit adamlar maalesef erken gidiyor. Bu yiğitlerin aksine dünyayı kan gölüne çeviren zorbalar ve onların mutlak itaatkâr kulları domuz gibi uzun yaşıyor. Yine bazı sofucuklar ne diye gâvuru övüp duruyorsun derlerse, onlara şöyle sesleniyorum “Böyle yiğit gavurlar dostlar başına, Suud Kralı gibi müslümanlar Cehennemin dibine “…Yahu ne zaman uyanacaksınız?

Bu Suudi yönetiminin Hz. Muhammet ile ve O’nun yaşantısıyla ilgileri yok. Ryakar bunlar. Arşivimde var, Kralın çarşaflı ahfadı Bodrum’a geldi, çarşafı attı, bikiniyi giydi. Adamların yatlarını bir görseniz, içindeki malzemeler saf altından… Kralın birçok ülkedeki saraylarını görseniz, bunlar Müslüman mı dersiniz… Arkadaşlar zenginin parası fukaranın dilini yorarmış. Benim içimi acıtan bu vicdansızların yaşadığı sefahatten öte, bu sefahat ve debdebeyi maalesef hacılarımızın paraları ile yapması, üstüne üstlük, bu paraları zalimlerle paylaşması…” dedi.

Bıyık’ın 5 Mart 2013’de yayınlanan fetvası ise şöyleydi:

Venezuella Devlet Başkanı Chavez mi yoksa Suud Kralı daha sevimlidir?

El Cevap : İsrail,Filistin’de binlerce çocuğu katlederken, Irak’ta yüz binlerce tecavüz,milyonlarca katliam yapılırken, kısacası İslam aleminin birçok coğrafyasında sefalet yaşanırken 6 ton altını bir gökdelen saatine harcayan, altından klozetlere çiş yapan,birçok ülkede sarayları olan, servetinin miktarını hesap etmek için bir ömür gereken, Osmanlı eserlerini bidattir, hurafedir diye yıkıp yerine Amerikan tandanslı lüks gökdelenler yapan, tüm bunlar yetmiyormuş gibi yeryüzünde bunca zulüm gören Müslümanlara zulmeden,zalimleri lütfedip bir kınama dahi yapamayan Suud Kralından ve firavun saraylarını mumla arattıracak kadar lüks ve sefahat ve de debdebe içinde hayat süren Suud Hanedanından; Dünyada terör estiren tüm imansızlara nota veren, o zalimlere ambargo koyan, ülkesinin tüm servetini halkına harcayan, devamlı mazlumların yanında olan yiğit adam Chavez daha sevimlidir…. Bazı arkadaşlar diyecek ki sen nasıl bir gayr-ı müslimi müslümana karşı sevimli bulursun? Ben de onlara derim ki siz Suud Kralı ile haşrolun ben Chavez ile haşroluyum diyorum…. Unutmayın mazlumun dini olmaz,,, yine unutmayın, Hz Hüseyin’in başını kesenler de Halife namı ile bu işi yapan Müslümanlardı….akıllı olun devamlı mazlumun yanında olun…

KEŞKE CHAVEZ DEĞİLDE SUUD KRALI ÖLSEYDİ 

Yüce Rabbimin muradını bilmem ama bir kulu olarak benim dileğim şu; Keşke Chavez değil de Suud Kralı ölseydi. Allah, tüm zalimlerin ve onlara destek çıkan takunyalı nursuzların ve Aliye Rona’nın deyimiyle zalimle aynı deliğe işeyen tüm sakallı uğursuzların belasını versin.”