SINIRSIZLAR SÖZÜNÜ TUTTU

SINIRSIZLAR SÖZÜNÜ TUTTU

Sınırsızlar, verdiği sözü tuttu.

Aziz Doğdu / Haberartı Türk

Sahra Üstün, şehit Engin Üstün'ün kızı. Sahra, babasını hiç tanıyamadı, çünkü annesi ona 4 aylık hamileyken babası şehit düşmüştü. Babası, 'Benim kızım asker olacak' dermiş hep.

SERÇE PARMAK SÖZÜ

Bunlarla büyüyen Sahra, Sınırsızlar ekibinin 7 Eylül 2016 tarihinde Şehit ve Gazi Derneği'nin Şişli şubesine yaptığı ziyarette ekibe anlatmıştı. Sınırsızlar ekibi de Sahra'ya 'serçe parmak sözü' vermişti. Babasının dileğini yerine getirmek için sayfalarından Sahra için burs desteği istediler.

BURS BULUNDU!

Sınırsızlar'ın çağrısına yurtdışında yaşayan ve adının açıklanmasını istemeyen bir gönüllüleri cevap verdi ve ayda 200$ burs sağlayacağını belirtti.

SAHRA'NIN ANNESİ KONUŞAMADI

Bu sevinçli haberi aileye duyurmak için arayan ekiple telefonda konuşamayan, ağlamaktan kilitlenen anne 'Size hep bir güven besledim. O gün derneğe geldiğinizde de bizler için yaptıklarınızı gördüm. Nedendir bilinmez, hep inandım size. Kızım, babasının dileğini yerine getirebilecek. Bu mutlu haberi Edirnekapı Şehitliği'ne giderek eşimle paylaşmam lazım. Çok mutlu olacaktır', dedi.

Sahra'nın tabiriyle 'serçe parmak sözü' verilmiş ve bu söz tutulmuştu. Sahra, babası gibi asker olacak ve o şerefli TSK üniformasını büyük bir gurur ve şerefle taşıyacak.

Kaynak:Haber Kaynağı