Şimdi de Erdoğan'ın ses kaydı çıktı!

Şimdi de Erdoğan'ın ses kaydı çıktı!

Kirli kaset savaşları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz akşam Fethullah Gülen'e ait ses kayıtlarının yayınlanmasının ardından bugün de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen 'tape'ler yayınlandı.

KASET SAVAŞLARINDA SON NOKTA

 Yolsuzluk ve rüşvet skandalının yankıları sürerken, kaset savaşları da devam ediyor. Fethullah Gülen'e ait dinleme kayıtlarının yayınlanmasının ardından bugün de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen 'tape'ler yayınlandı.Cumhuriyet Gazetesinin Artı 1'e dayandırdığı haberin ayrıntıları ise şöyle

ÖZEL ORMAN ARAZİLERİ

Artı 1 televizyonunda Can Dündar'ın sunduğu 'Canlı Gaste'de yayınlanan habere göre, Erdoğan telefonun diğer ucundaki BİM marketlerinin sahibi Latif Topbaş'a Beykoz'daki orman arazisine ilişkin talimatlar veriyor. Haberde yer alan dinleme kayıtlarına göre Latif Topbaş, Erdoğan'a özel orman arazilerine ilişkin kanunu soruyor.

BİR TAPE DAHA!

Haberde ayrıca 8 Şubat 2013 gününe ait kayıtlara da yer verildi. Söz konusu kayıtların SİNPAŞ'ın sahibi Avni Çelik ile KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a ait olduğu öne sürülüyor. Tapede, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın özel orman arazileri ile ilgili Erdoğan ile görüştüğü ve çıkacak kanundan emin olduğunu belirterek SİNPAŞ'ın sahibi Avni Çelik'e arazi almasını tavsiye ettiği öne sürülüyor.

BİLAL ERDOĞAN'IN YENİ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI!

'Canlı Gaste'de ayrıca Bilal Erdoğan'a ait görüntülere de yer verildi. Görüntülere göre, Bilal Erdoğan ve Usame Kutub'un da gizli ortak olduğu iddia edilen şirketin sık sık KİPTAŞ yetkilileriyle görüştüğü öne sürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı