SİLVAN'DA BİR ÇOCUK DAHA ÖLDÜ

SİLVAN'DA BİR ÇOCUK DAHA ÖLDÜ

Patlamada, oley yerindeng eçen 14 yaşındaki Mehmet Emin Simpil yaşamını yitirirken, Diyarakır Büyükşehir Blediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri'nde (DİSKİ) şoför olarak çalışan bir kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde yapımı devam eden Silvan Baraj yolunda, askeri araç konvoyunun geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

14 YAŞINDA ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Silvan İlçesi Bağlar Mahallesi Büyük Çeşme Mevki'inde saat 11.20'de, askeri konvoyun geçişi sırasında bahçe duvarına gizlenmiş bomba, PKK'lı teröristler tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada, oley yerindeng eçen 14 yaşındaki Mehmet Emin Simpil yaşamını yitirirken, Diyarakır Büyükşehir Blediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri'nde (DİSKİ) şoför olarak çalışan bir kişi de yaralandı.

2. BOMBA İHTİMALİ

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, önlem alırken polis, ikinci bir bomba ihtimaline karşılık vatandaşları olay yerine uzak durmasını sağladı.

Mehmet Emin Simpil'in cesedi, ambulansla Silvan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, yaralı kişi ise aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı