ŞİLE YOLU KAZASINDA ÖLEN OĞULCAN'IN BABASI KONUŞTU

ŞİLE YOLU KAZASINDA ÖLEN OĞULCAN'IN BABASI KONUŞTU

Çok kaza oluyor bu yolda. Oğulcan alkol kullanmaz, içki içmez, sigara içmez. Evine zamanında gelen bir çocuk. Arkadaşları düzgün çocuklar. Yani nasıl oldu, bilmiyorum."

Şile Otobanı Çekmeköy Taşdelen Mevkii'nde cumartesi günü meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 üniversite öğrencisinden biri olan Oğulcan Satılmış'ın cenazesi Çekmeköy'de toprağa verildi.

Oğulcan Satılmış için Çavuşbaşı Taşlıca Camii'nde ikindi vakti tören düzenlendi.

OĞLUM İÇKİ SİGARA KULLANMAZ 

"Arkadaşları doğum gününü kutlayacaklardı. Araba kiralamışlar. Oğulcan'ın arabadan haberi yoktu. Biz istemememize rağmen, 'Baba bu kadar gelmişler, kiralamışlar, ben arkadaşlarımı kırmamam lazım, ben sizinle gelmeyeyim' dedi. Daha sonra Fenerbahçe'de yemeklerini yediler. Mesaj attı oğlum, 'Baba çıktık, eve doğru geliyoruz, biraz gezip geleceğiz' dedi. Maalesef eve gelirken olmuş kaza. Yani normal bir günde, normal bir yolda nasıl kaza oldu, bilmiyorum. Duran bir arabaya arkadan çarptıklarını biliyorum. Savcı öyle söyledi. Onun dışında eğlenme, vesaire yok. Maalesef o yolda çok kaza oluyor.

BU İŞİN PEŞİNDEN GİDECEĞİM

Ağırlığımı atayım üzerimden, bu işin peşinden gideceğim. Siz de lütfen bırakmayın bu işlerin peşini. Çok kaza oluyor bu yolda. Oğulcan alkol kullanmaz, içki içmez, sigara içmez. Evine zamanında gelen bir çocuk. Arkadaşları düzgün çocuklar. Yani nasıl oldu, bilmiyorum."

Cenaze töreni boyunca, Oğulcan Satılmış'ın babası, annesi ve kızkardeşi ile akrabaları gözyaşı döktü. Satılmış'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Çekmeköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı