SİLAHLI SALDIRI OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

SİLAHLI SALDIRI OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

BAKIRKÖY’de 3 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı.

İçinde para olduğunu biliyorlarmış.

BAKIRKÖY’de 3 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. İçinde 300 bin dolar bulunan çantayı gasp etmek amacıyla saldırıyı düzenleyen 2 şüpheli "suç makinesi" çıktı. Yaralı olarak hastanede tedavisi devam eden ve hayati tehlikeyi atlatan Mehmet Beşir Artukoğlu’nun hırsızlık suçundan daha önce 8 kez yakalandığı öğrenildi. Artukoğlu'nun emniyet kayıtlarında 3 farklı isimle bulunduğu tespit edildi. Üzerinde hiç kimlik taşımadığı öğrenilen Mehmet Beşir Artukoğlu'nun, daha önce polise K.H., M.A. isimleri ile gerçek ismi olan Mehmet Beşir Artukoğlu isimlerini verdiği öğrenildi. Polis, Artukoğlu'nun gerçek kimliğini annesine teşhis ettirerek ortaya çıkardı.

ÖLEN DE SABIKALI


Olayda hayatını kaybeden Mehmet Doğu Yeşilel’in de daha önceden polis tarafından gözaltına alındığı ve 4 kez polise geliş kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Yeşilel'in suçları arasında hırsızlık ve adam yaralama bulunduğu öğrenildi.

UCU KESİK AV TÜFEĞİ VE TABANCA KULLANMIŞLAR


Yapılan soruşturmada, saldırganların olayda ucu kesilmiş bir av tüfeği ile bir tabanca kullandıkları tespit edildi. Bu silahlar ile birlikte olayda kullanılan toplam 1 tüfek ve 3 tabancanın balistik incelemesi polis kriminal laboratuvarında devam ediyor.

300 BİN DOLAR İÇİN YAPMIŞLAR


Bakırköy’de sabah saatlerinde meydana gelen olayın, içinde 300 bin dolar bulunan çantayı gasp etmek amacıyla gerçekleştiği kesinleşti. Saldırganların, önce, evden çıkarken para dolu çantayı elinde tutan eski milletvekili Adnan Yıldız’ın kızı Betül Yıldız’a yöneldikleri ve çantayı vermesini istedikleri öğrenildi. Bu sırada olayı gören Adnan Yıldız’ın silahına davranmasıyla saldırganların ateş açtıkları belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı