Şikayetinden Vaz Geçen Karısını Bıçakladı

Şikayetinden Vaz Geçen Karısını Bıçakladı

EŞİ BACAĞINDAN BIÇAKLADI, ŞİKAYETÇİ OLMADI

EŞİ BACAĞINDAN BIÇAKLADI, ŞİKAYETÇİ OLMADI
 
Tolga YANIK

KONYA'da 3 çocuk annesi 29 yaşındaki Nazan M., rahatsızlanan eşi 30 yaşındaki Gürol M.'yi götürdüğü hastanede polise başvurarak, eşinden şiddet gördüğünü iddia edip şikayetçi oldu. Sonra şikayetinden vazgeçip polisin de koruma talebini geri çeviren kadın, eve döndüklerinde eşi tarafından sol bacağından bıçaklandı ancak yine şikayetçi olmadı.
 
Meram İlçesi Çaybaşı Mahallesi'nde oturan Gürol M., saat 03.00 sıralarında  rahatsızlandı. Bunun üzerine eşi Nazan M. ile birlikte Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Gürol M. tedavi olduğu sırada, Nazan M. de hastane polisine başvurarak eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığı, hastaneye gelirken de tartıştıklarını söyledi. Hastane polisi de Nazan M.'nin ifadesi alınması için polis merkezinden ekip çağırdı. 
 
ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ
 
Tedavisi tamamlanıp taburcu olan Gürol M., eşinin kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenince tartışarak otomobiline binin eve gitti. Nazan M. de daha sonra şikayetinden vazgeçtiğini belirti. Polisin, koruma talebinde bulunabileceği teklifini de geri çeviren Nazan M., şikayetinden vazgeçtiği için polis tarafından evine bırakıldı. Kısa bir süre sonra çift, çocuklarının gözü önünde yeniden tartışmaya başladı. Gürol M., eşi Nazan M.'yi sol bacağından bıçakladı. Sokağa kaçan Nazan M. o sırada açık olan bir pastaneye sığınıp yardım istedi. Çağrılan ambulansa alınan Nazan M., bir komşusuna ise ''Ben gelinceye kadar çocuklarıma bakın" dedi.
 
Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nazan M.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis Gürol M.'nin yakalanması için çalışma başlatırken, Nazan M.'nin şikayetçi olmadığı belirtildi.