"ŞİFALI SU" DEDİ BAKIN NE ÇIKTI

"ŞİFALI SU" DEDİ BAKIN NE ÇIKTI

“Allah’ın elçisiyim, mehdiyim. Bu suda melekler var” diye "rahmet suyu " ismiyle hastalara verdiği su bakın ne çıktı...

Hastalıkları kendisinin hazırladığı ‘rahmet melekli suyu’ ile iyileştirdiğini öne süren Mehmet Üner’in hastalara içirdiği sudan esrar çıktı. Hakkında dava açılan Üner kayıp.

Çıktığı televizyon programlarında ölümcül hastalıklara ruhsatlı şerbetle şifa dağıttığını, kanserli hücreyi öldürdüğünü iddia eden Mehmet Üner, Fatih’teki evine gelenlere ‘rahmet suyu’ diyerek çay gibi demlediği esrarlı suyu içirdi.
Hürriyet’in haberine göre; Y.B., C.Ö. ve M.A. adlı 3 kadının şikâyeti üzerine Üner’in evine baskın yapıldı. Aramada ‘Tanderman Bitki Çayı’ (Rabbimin Nuru ve Rahmeti) yazılı şişe ve poşetlerde 2 kilo 884 gram  esrarlı su ele geçirildi.

Şifalı dedi esrarlı çıktı!

İfadesinde, “Allah’ın elçisiyim, mehdiyim. Bu suda melekler var” diyen, aldığı paraya ‘zekât’ dediği iddia edilen Üner’in 29 yıla kadar hapsi istendi. İstanbul 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada şikâyetçi C.Ö. “Kocam eve içinde rahmet melekleri olduğunu söylediği bir su getiriyor, kaynatıp içiyordu. Esrarlı olduğunu bilmiyorduk” dedi.Üner’i savunan C.Ö.’nün kocası E.Ö. ise “Sanık 12’nci imamdır, mehdidir.

Çocukken kalbimden rahatsızlandım. Verdiği suyla şifa buldum. O sudan siz de içerseniz hastalıklarınız şifa bulur” dedi. Şikâyetçilerden M.A. ise kanser akrabaları için 3 şişe suya 2 bin lira verdiklerini söyledi. Ortadan kaybolan sanığa yakalama kararı çıkarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı