'SİBEL CAN'DAN NEFRET EDİYORUM'

'SİBEL CAN'DAN NEFRET EDİYORUM'

Geçtiğimiz aylarda 'Sesi Çok Güzel' yarışmasıyla adını duyuran Mutlu Kaya Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı.Sibel Can'ın veliahttı olarak gösterilen Kaya, 38 gün komada kaldıktan sonra uyandı. Tedavisine GATA'da devam edilen Kaya, Sibel Can'a site

Vatan gazetesinden Melis Güven'in haberine göre; sesi çok güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahttı olarak gösteren Sibel Can'a ise Mutlu'nun ve ailesinin sitemi büyük... Daha sonra konuşmak istediğini belirten Mutlu'nun ağızından çıkan ikinci cümle "Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" oldu. 

Detaylarını aileye sorduğumda ise anne Kaya, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler  yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" dedi.