Sevgilisini yaraladı, yattı, çıktı, yine vurdu

Sevgilisini yaraladı, yattı, çıktı, yine vurdu

Tabanca ile alnından vurulan oryantal, 20 gün sonra öldü

ADAPAZARI'nda 30 Aralık gecesi otomobilinin içerisinde tartıştığı Aşkın Traş tarafından tabancayla alnından vurularak ağır yaralanan oryantal, bir çocuk annesi 33 yaşındaki Mualla Akça, tedavi gördüğü İstanbul'daki özel hastanede yaşamını yitirdi.

Adapazarı kent merkezinde 20 gün önce meydana gelen olayda bir gazinoda oryantallik yapan Mualla Akça, 54 D 0464 plakalı otomobilinin içerisinde alnından tabanca ile vurularak ağır yaralandı. Mualla Akça Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra, durumunun ağır olması nedeniyle İstanbul'a özel bir hastaneye sevk edildi. Yaşam destek ünitesine bağlanan genç kadının beyin ölümü gerçekleşti ve bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

1 YIL ÖNCE DE BACAKLARINDAN VURMUŞTU

Mualla Akça'yı vurduğu iddia edilen Aşkın Traş ise olaydan 3 gün sonra kullandığı tabanca ile yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aşkın Traş, aynı kadını Adapazarı Çark Caddesi'nde bulunan kuaför salonunda 20 Ocak 2012 tarihinde pompalı tüfekle bacaklarından vurarak yaralamış, 7 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilmişti.