SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ TEKBİR GETİRİP İNTİHAR ETTİ

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ TEKBİR GETİRİP İNTİHAR ETTİ

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde 56 yaşındaki Yavuz Üstündağ, iddiaya göre ilişki yaşadığı İlknur Parlayan'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra, 8'inci kattaki evin balkonundan kendini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.

Bir süre önce eşinden boşanan ve olayın meydana geldiği evinde yalnız yaşamaya başlayan 4 çocuk babası Yavuz Üstündağ, çalıştığı otobüs firmasının yazıhanesinden çıktıktan sonra sabah saatlerinde evine geldi. Bir süre sonra da eve Üstündağ’ın ilişki yaşadığı İlknur Parlayan geldi. İkili arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine psikolojik sorunları da bulunduğu belirtilen Üstündağ, mutfaktan aldığı bıçakla Parlayan’ı birçok kez bıçakladı.  Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan talihsiz kadın banyoda yere yığıldı.

YAVUZ ÜSTÜNDAĞ

 

TEKBİR GETİRİP ATLADI

Ardından 8’inci kattaki evin balkonuna çıkan Üstündağ, tekbir getirerek kendini boşluğa bıraktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Üstündağ’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Eve girildiğinde ise Parlayan’ın cansız bedeni bulundu. Olayı öğrenince evin önüne gelen Üstündağ’ın yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerindeki incelemenin ardından Üstündağ ve Parlayan’ın cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. DHA