SEVGİLİSİNE KIZDI PENİSİNİ KESTİ

SEVGİLİSİNE KIZDI PENİSİNİ KESTİ

Çin'in doğusundaki Hangzhou kentinde bir otel odasında uyandıktan sonra penisinin sevgilisi tarafından kesildiğini fark eden adam üstünde sadece kanlı külotuyla panik içinde bağırarak sokağa fırladı. O anlar çevredeki bir güvenlik kamerasına işte böyle ya

People's Daily Online'ın haberine göre, adının Zhang olduğu açıklanan 50 yaşındaki adam 13 Eylül günü sevgilisiyle bir otel odasında buluştu.

Sevgilisiyle seviştikten sonra onun sakinleştirici diye verdiği ilacı yutan adam öğlen 14.00 sularında acıyla uyandığında kasık bölgesinin ve yatağın kanlar içinde olduğunu gördükten sonra dehşet içinde penisinin kısmen kesildiğini anladı.
Üstüne giydiği külotla panik içinde otelden dışarı fırlayan adam çevredekilerin şaşkın bakışları arasında bir süre ne yapacağını bilmeden sağa sola koşturduktan sonra bir taksiye binerek hastaneye gitti.


Olaydan sonra yapılan araştırmada Zhang'ın kesilen penisi bulunamazken, kayıplara karışan Liu adlı kadının sevgilisinin penisini makasla kestiği anlaşıldı.
Zhang evli ve bir çocuk sahibi olan sevgilisiyle bir yıldır sevgili olduklarını ve kadının aldatıldığını düşündüğü için zaman zaman tartışmalar yaşadıklarını söyledi.
Olay üzerine yapılan polis araştırmasında otelin güvenlik kamerası kayıtlarında Liu adlı kadının elinde makas olduğu sanılan bir cisimle merdivenlerden indiği görüldü.