SES KAYDINDA MİLYAR DOLARLAR

SES KAYDINDA MİLYAR DOLARLAR

.

SES KAYDINDA Kİ PROJE DUDAK UÇIKLATTI

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Suudi ortaklarıyla birlikte Etiler Polis Okulu arazisine yapmayı planladıkları iddia edilen rant projesinin tahmin edilenden çok daha bir proje olduğu anlaşılmaya başlandı. Ortakların, projenin arkasında Erdoğan’ın olduğunun duyulmasıyla endişeye kapıldıkları da ortaya çıktı. Gazetecileronline'de yayınlanan habere göre, internette sosyal medyaya düşen ses kayıtlarında ki kişilerin konuştuğu projenin çapı sanıldığından çok daha büyük.
İlgili "BU SES KAYDI ERDOĞANI BİTİRİR" HABERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ

Hükümetin anayasa darbesi yaparak operasyon yapılmasını engellediği 100 milyar dolarlık büyük yolsuzluk soruşturmasında bu kez, Bilal Erdoğan, Suudi işadamı Yasin El Kadı’nın oğlu Muaz Kadı ve Usame Kutub’un gizli ortağı olduğu iddia edilen Bosphorus 360 şirketinin Etiler Polis Okulu’nun arazisi için hazırladığı proje için hazırlanan sunumun görüntüleri ortaya çıktı.

YİNE HARAMZADELER
Sosyal paylaşım ağlarından Twitter’daki “Haramzadeler” adlı hesaptan paylaşılan video görüntüleri, iki gökdelenin yer aldığı projenin tahmin edienden çok daha büyük olduğuna işaret ediyor. Görüntüler, projenin iki gökdelenin çevresinde yer alan lüks konutlar, bürolar, dükkanlar ile adeta bir mahallenin kurulmasının planlandığını gösteriyor.

6-7 MİLYAR DOLAR KAZANÇ
Söz konusu hesaptan projenin parasal büyüklüğüne ilişkin ileri sürülen rakam ise insanın kafasından şapkasının fırlamasına neden olacak türden: Tam 10 milyar dolar. Yani iddia doğruysa Bilal Erdoğan, babasının nüfuzunu kullanarak, Suudi ortaklarıyla birlikte 500 milyon dolara ve ihalesiz bir biçimde kapatmaya çalıştıkları araziye kuracakları alışveriş merkezleri, lüks bürolar, konutlar, işyerleri, eğlence mekanlarının satışından tam 10 milyar ciro sağlayacaklardı. Bu da ortakların en az 6-7 milyar dolarlık kazanç sağlayacaklardı.

PROJEDE BİLAL ERDOĞAN ADI

Hesaptan, ses kayıt çözümleri (tape) daha önce internete düşen bir telefon görüşmesi de yayınlandı. Görüşme Bosphorus’un kağıt üzerindeki sahibi Cengiz Aktürk ile gizli ortağı olduğu iddia edilen Usame Kutub arasında geçiyor. Görüşme, Etiler Polis Okulu arazisinin devri için Başbakan Erdoğan’ın emir verdiğini, Bilal Erdoğan’ın da projede yer aldığının duyulması nedeniyle ortakların paniğe kapıldığını gösteriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı