SERVİS ŞOFÖRÜNÜN 10 YAŞINDA ÇOCUĞU TACİZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

SERVİS ŞOFÖRÜNÜN 10 YAŞINDA ÇOCUĞU TACİZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

ANTALYA Muratpaşa İlçesi'ndeki bir ilkokulun öğrencisi S.A., birkaç kez eve geç gelince anne E.A.U....

ANTALYA'da 10 yaşındaki kız çocuğu S.A.'yı araçta taciz ettiği iddiası üzerine tutuklanan servis şoförü E.U., delil yetersizliğinden beraat etti.

EVE GEÇ GELİNCE ANNESİ ŞÜPHELENDİ

Muratpaşa İlçesi'ndeki bir ilkokulun öğrencisi S.A., birkaç kez eve geç gelince anne E.A.U. şüphelendi. S.A. servis şoförü E.U.'nun kendisini taciz ettiği için geciktiğini söyleyince annesi E.A.U. şikayetçi oldu. S.A., şoförün arkadaşı M.M.'yi de istismar ettiğini öne sürdü.

TUTUKLANMIŞTI

Şikayetçi olunması üzerine olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan E.U. hakkında, 12 yıl hapis cezası istemiyle Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

TABUREYE OTURTUP TACİZ ETTİ

S.A. mahkemedeki ifadesinde, 3-4 yıldır okula gidip geldiği servisin şoförünün olay günü en son kendisini indirdiğini, kendisinden sonra inmesi gereken öğrenciler olduğunu belirterek, "Ben son indirilecek öğrencilerden 4 durak önce iniyorum.

Olay tarihinde ise en son ben indirildim. Servis şoförü herkesi indirdikten sonra beni öne çağırdı. Yanındaki tabureye oturtup taciz etti.

Cuma günü yaşanan bu olaydan sonra pazartesi günü de aynı davranışları sergiledi. Arkadaşım M., benzer davranışların kendisine de sergilendiğini anlattı" dedi.

ŞOFÖR KABUL ETMEDİ

Suçlamaları kabul etmeyen servis şoförü E.U. ise iftira atıldığını söyledi. Yaklaşık 3 yıldır kız öğrencinin servisinde şoförlük yaptığını söyleyen E.U., neden şikayet edildiğini bilmediğini söyledi.

KIZIM YAPMADI DEDİ

10 yaşındaki M.M.'nin annesi Sezgin M. de "S.'nin annesi beni arayarak, 'Servis şoförü M.'ye bir şeyler yapmış' dedi. Ben de kızıma sordum. Kızım bana öyle bir şey olmadığını söyledi. 2-3 kez de eve polis ve müfettişler geldi. Kızımın ifadesi alındı. Kızım şoförün kendisine bir şey yapmadığını söyledi" dedi.

KAMERA NEDEN KAPALIYDI

İstismara uğradığı iddia edilen. S.A.'nın avukatı Pınar Özçulcu, olay tarihinde serviste kamera bulunmasına rağmen o saatlerde kapalı olması ve hostes bulunmadığını belirtti. Avukat Özçulcu, sanığın cezalandırılmasını istedi.

BERAAT ETTİ

Yargılama sonunda servis şoförü E.U.'nun delil yetersizliğinden beraatına karar verildi. Sanık hükümle birlikte tahliye edildi. Avukat Özçulçu, kararı temyiz edeceklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı