Sertleşme sorununa bitkisel tedaviler

Sertleşme sorununa bitkisel tedaviler

Sertleşme sorunu, günümüzde birçok erkeğin yaşamış olduğu cinsel problemler arasında yer almaktadır. Sertleşme sorununu etkileyen birçok faktör olabilir.


Sertleşme sorunu, günümüzde birçok erkeğin yaşamış olduğu cinsel problemler arasında yer almaktadır. Sertleşme sorununu etkileyen birçok faktör olabilir. Sertleşme sorunu bitkisel tedavi yöntemlerini araştırmak için ilk olarak sertleşme probleminin kaynağının bilinmesi, bu durum için de uzmana danışılması gerekmektedir. Uzman yardımından sonra sertleşme problemine bitkisel tedavi yöntemlerini araştırabilirsiniz. İşte sizler için araştırıp bir araya getirmiş olduğumuz sertleşme problemine bitkisel tedaviler…

Sertleşme sorununa bitkisel tedaviler
Sertleşme problemi diğer adıyla iktidarsızlık, günümüzde birçok erkeğin yaşına bakılmaksızın (genç, orta yaşlı veya yaşlı) önemli bir cinsel sorun olarak karşımıza çıkar.  Çünkü sertleşme sorununun altında yatan birçok faktör olabilir. Sertleşme sorunu ile alakalı uzman görüşü almanıza rağmen sorunun çözülmesini sağlayamadıysanız  sertleşme sorunu bitkisel tedavi yöntemlerine başvurabilirsiniz. 

Peki, nedir bu sertleşme sorunu bitkisel tedaviler diye sormaya başladıysanız  sizler için araştırıp bir araya getirmiş olduğumuz  sertleşme sorunu bitkisel tedavi tavsiyelerini değerlendirebilirsiniz.

Sertleşme sorununa neden olan faktörleri şu şekilde sıralayabiliriz;

- Sağlık durumunun bozulmaya başlaması
- Ruhsal ve duygusal problemler 
- Sigara kullanımı
- Uyuşturucu
Alkol kullanımı gibi durumlar sertleşme sorununa neden olan en önemli etkenler arasında yer almaktadır. 

Depresyon

Depresyondan muzdarip olan erkekler genellikle performans endişeleri ve libido kaybı nedeniyle sertleşme sorunu ile uğraşırlar. Depresyon ve anksiyete ilaçlarının ortak bir yan etkisi de sertleşme sorununa neden olmasıdır.

Yüksek Tansiyon: 

Yüksek tansiyon, penis dâhil olmak üzere tüm vücudun kan damarı hasarına neden olur ve bu da sertleşme problemine neden olabilmektedir. Tansiyon ilaçlarının yan etkilerinden biri iktidarsızlıktır
Sertleşme sorununa bitkisel yöntemleri denemeden önce bir uzmana danışıp, sorunun kaynağına inmek gerekir. Sorunun kaynağı araştırılıp, öğrenildiğinde daha çabuk tedavi edilecektir. 

Yapılan araştırmalar sonucunda sertleşme problemi yaşayan erkekler aşağıda vermiş olduğumuz semptomların bir kısmını veya tamamını yaşayabilirler;

- Cinsel istekte meydana gelen azalma 
- Ereksiyon sorunu
- Ereksiyona devam etmede zorluk çekme 

Günümüzde çoğu erkeğin ortak problemi arasında yer alan sertleşme sorunu genellikle diyabet hastası, kalp hastası ve obezite hastalığı olan erkeklerde görülmektedir. 
Sertleşme sorunu tedavisinde obezite hastası olan bir bireyi doktor fiziksel olarak aktif olmaya veya kilo vermeye yönlendirebilir.

Sertleşme sorunu problemi eğer görmezden gelinirse yetersiz cinsel yaşam, özgüvende büyük oranda düşüş, yüksek derecede kaygı gibi problemler kendini göstermeye başlayabilir.

Sertleşme sorununa karşı bitkisel tedavi yöntemlerini de deneyebilirsiniz. Bunun için İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği maydanoz ve kereviz kürünü uygulayabilirsiniz. 

Sertleşme sorunu bitkisel tedavi yöntemleri

Kullanılacak olan malzemeler

150-200 gram kereviz (sadece yumrusu)
15 adet taze maydanozdur (gövde saplarıyla beraber). 
 300-350 ml su

Nasıl uygulanır?
1- Kerevizleri  klorsuz suyun içerisine ekleyin ve ağzı kapalı bir şekilde 5 dk boyunca kaynatın. 

2- Beşinci dakikadan sonra üzerine onbeş-onaltı adet taze maydanoz (gövde saplarıyla beraber) ilave ettikten sonra kaşıkla karıştırıp, üç dakika daha ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatmaya devam ediniz. 

3- Toplam sekiz dakika tamamlandıktan sonra ocaktan indirip ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzüp kahvaltıdan bir saat sonra ve öğle yemeğinden yarım saat önce bir su bardağı içiniz ve arta kalanı da buzdolabında koruma altına alınız. 

4- Eğer öğle yemeğinden önce veya kahvaltıdan bir saat sonra içme imkânınız olmuyorsa akşam hazırlayıp, akşam yemeğinden bir saat sonra, diğer yarısını da akşam yatağa gitmeden önce içebilirsiniz. Bu kürü her gün taze hazırlayarak yirmi-yirmibeş gün uygulayınız.  Bu kür yılda iki-üç kez uygulanabilir.


Sirke 

Doğal tedavilerde mucizevi etkiler sağlayan elma sirkesi sertleşme sorunu tedavisin de de karşımıza çıkıyor. Oldukça etkili olduğu söylenilen elma sirkesini akşam yemeklerinden sonra 1 çorba kaşığı tüketmenin iktidarsızlık problemine iyi geleceği biliniyor. 
Ancak bu yöntemi, diyabet ve kalp rahatsızlığı olanların kullanmaları tavsiye edilmiyor.

Bakla 

Özellikle de Parkinson hastalığının tedavisinde son derece etkili olan bakla, yüksek miktarda L-dopa adı verilen bir bileşen içermektedir. L-dopa adı verilen bu bileşen, aşırı miktarda alındığında, acı verici ereksiyon haline neden olabilirken, yeterli ve uygun miktarlarda bakla tüketildiğinde ise, sertleşme sorununa iyi gelebilmektedir.

Tarçın

Hoş ve güzel kokusu ile tarçın, birçok sağlık sorununa iyi geldiği gibi sertleşme problemlerine de iyi gelmektedir. Erkeklerin kokulara verdiği tepkileri baz alınarak bir deney yapılmış ve erkeklerin cinsel organlarına ölçüm cihazı bağlanarak tarçın kokusu koklatıldığında, cinsel organlarına daha fazla miktarda kan akımının olduğu belirlenmiştir. Bundan dolayı da tarçının sertleşme problemine iyi geldiği düşünülmektedir.

Anason

Her ne kadar anason, östrojen hormonu içeren bileşenler içermesi ile bilinse de, uygun miktarlarda tüketilen anasonun sertleşme problemine iyi gelebileceği düşünülmektedir.

milliyet

İlgili Haberler