SERİ KATİLİN FOTOĞRAF ALBÜMÜ ORTAYA ÇIKTI

SERİ KATİLİN FOTOĞRAF ALBÜMÜ ORTAYA ÇIKTI

Atalay Filiz, Olga ve Elena ile 2008’de Paris’teki lise değişim programında tanıştı.

Atalay Filiz, Olga ve Elena ile 2008’de Paris’teki lise değişim programında tanıştı. Atalay 2010’a kadar Paris’te kalırken, Olga ile internet üzerinden görüşmeyi sürdürdü. Yolları 2010’da bir kez daha kesişti. Olga ve Elena, bu sefer üniversite için Paris’e gitti. 2 genç kız, o sıralarda Göktüğ Demirarslan’la aynı evde kalan Atalay Filiz ile tekrar bir araya geldi. 4 genç, aynı evi paylaşıp kirayı bölüş

Habertürk gazetesinden Sami Akbıyık ve Hüseyin Şentürk'ün haberi şöyle:

1 yıl sonra anlaşmazlık sonucu Göktuğ ile Elena başka bir eve taşındı. Ta ki 2013’te Ankara’da işlenen korkunç cinayete kadar. İşte o günlerden kalan fotoğraflar...

Haber görseli

Haber görseli

4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen kayıp katil zanlısı Atalay Filiz’nin yakalanabilmesi için arama çalışmaları ve soruşturma devam ediyor. Polis, MİT ve jandarma ekiplerinin yakalamak için seferber olduğu katil zanlısı Atalay Filiz ile ilgili bilinmeyenler bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. 

 

Haber görseli

Habertürk, sevgilisi Olga Seregina, çocukluk arkadaşı Göktuğ Demirarslan ve Rus sevgilisi Elena Radchikova ile Fatma Kayıkçı’nın katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz’nin, Rus sevgilisi ile Fransa’nın başkenti Paris’te çektirdiği fotoğraflara ulaştı.

 

Haber görseli

2011’den bu yana kayıp olan ve öldürüldüğü düşünülen Olga Seregina’nın fotoğraflarını Habertürk’le paylaşan ailesi, “Bize ‘Atalay’la sevgili olduk’ diyerek bu fotoğrafları gönderdi. Türkiye tatilinden sonra ondan ayrılınca Atalay Olga’yı tehdide başlamış. Kaybolduktan sonra Atalay’dan şüphelendiğimizi söyleyip dilekçe verdik” dedi. 

 

Haber görseli

FOTOĞRAFI ÇEKEN ATALAY’IN ÖLDÜRDÜĞÜ GÖKTUĞ İLE ELENA

Bu fotoğraf Göktuğ-Elena ile Atalay-Olga çiftinin Paris’teki mutlu günlerinden kalma. Olga, Göktuğ ile Elena’nın çektiğ bu fotoğrafı da diğerleriyle birlikte ailesine gönderip “İşte sevgilim” demiş.

 

Haber görseli

AYRILDIKTAN SONRA TEHDİT ETTİ

Seregina Ailesi, Olga’nın 2010’da eğitim almak için Paris’e gittiğini belirterek, yaşanan bu süreci şöyle anlattı: “Sorbonne Üniversitesi’nde Fransız Dili ve Edebiyatı okumaya başladı. Atalay’la aynı evde yaşıyordu. Aralık 2010’da Atalay’la sevgili olduklarını söyleyerek bize bu fotoğrafları attı.

Haber görseli

Sonrasında Türkiye’ye Atalay’ın yanına gidip ağustos sonunda Fransa’ya geri döndü. Olga bebek bakıcısı olarak bir ailenin yanında işe başladı. Eylül ayında Atalay’dan ayrıldı. Ayrıldıktan sonra Atalay’dan sürekli tehdit telefonları aldığını bize anlattı. 17 Aralık’ta Paris’te kayboldu. Bakıcı aile önce polise haber verdi. Sonrasında Olga’nın arkadaşları bizi arayarak kaybolduğunu söyledi.”

 

Haber görseli

‘ŞÜPHELENDİĞİMİZİ POLİSE ANLATTIK’

Olga’nın kaybolmasından Atalay’ı sorumlu tutan aile şöyle devam etti: “Önce polise başvurduk ancak Rus hükümetinin yapacağı bir şey yoktu. 2012’nin sonunda Olga hâlâ bulunamayınca Rus polisine Atalay’ın sorgulanması için dilekçe verdik. Atalay’ın sorgulanmasını istedik. Dilekçe Türkiye’ye iletildi.

Atalay sorgulandı ancak serbest bırakıldı. Bunun üzerine ailesi olarak Rusya’da dava açmak istedik ama ret cevabı geldi. 2013 Eylül ayında da Elena ve Göktuğ, Ankara’da öldürüldü.”