SERİ KATİL FİLİZ İLE "SELFİE" REZALETİNDE GELİŞME

SERİ KATİL FİLİZ İLE "SELFİE" REZALETİNDE GELİŞME

Günlerdir aranan ve Türkiye'nin merakla beklediği "Seri katil" Atalay Filiz ile sefie çektiren ve yayınlayan polislere büyük tepki geldi.


Üç kişiyi öldürdüğü iddiası ile tüm Türkiye'de aranan Atalay Filiz bugün İzmir'in Menderes İlçesi'nde Gümüldür – İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu yakalandı.

SERİ KATİL İLE SELFİE REZALETİ

Atalay'ın İstanbul'a gönderilmesi öncesi çekilen selfie ve video sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada yer alan bu görüntüler sonrası emniyet hareket geçti ve görüntüyü çeken ve yayınlayan polisler hakkında soruşturma başlattı.

GEL ABİ YAPALIM

Türkiye’nin gündemine seri katil olarak oturan ve bugün İzmir'de yakalanan Atalay Filiz ile polis memurunun selfie yapması büyük tartışma yarattı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Olayın sosyal medyada yayılması üzerine Atalay Filiz ile selfie yapan polis memuru ile bunu çekip sosyal medyada yayan polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.

ANKARA EMNİYETİNDEN

Polislerin, Ankara Emniyeti Cinayet Büro Amirliği'nde görevli oldukları ortaya çıktı. Görüntülerde, bank üzerinde oturan Atalay Filiz'in yanına gelen polis memuru, selfie çekmek isteyen polis memuruna, Filiz'in “Gel abi yapalım” dediği, polis memurunun da “Bir selfie yapayım seninle gel. 3 sene kaçmayı başardın bu memlekette seni tebrik ediyorum. Sana ne diyeceğimi bilmiyorum artık” dediği duyuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı