Serdar Arseven'e Suç Duyurusu

Serdar Arseven'e Suç Duyurusu

Yeni Vakit gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven'in 1 Mayıs günü sosyal paylaşım sitesi Twitter'den kutlamalara katılanlara yaptığı ağır hakaretler nedeniyle Special Bureau'nun kurucusu Erkut Ersoy tarafından bu kişiyle ilgili suç duyurusunda bulunuldu.


Yeni Vakit gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven’in 1 Mayıs günü Twitter’den 1 Mayıs kutlamalarına katılanlar için yaptığı ağır hakaretleri Haber Artı Türk sitesinde yayımlamıştık.

Bu gazeteci için Special Bureau (Özel Büro) adıyla Twitter’de yer alan site, benden söz konusu hakaretlerin metinlerini istemiş ben de göndermiştim.

Special Bureau (Özel Büro), Serdar Arseven ile ilgili olarak dün itibariyle sitenin kurucusu Erkut Ersoy aracılığıyla karşı ceza davası açtı.

Special Bureau’nun konuyla ilgili açıklaması ve ceza davası için verilen suç duyurusu şöyle:

“Bu sabaha karşı öğreniyorum ki, Special BüroYENİ VAKİT GAZETESİKÖŞE YAZARI “SÖZDE GAZETECİ” SERDAR ARSEVEN, 01 Mayıs günü şahsi twitter hesabı üzerinden 1 Mayıs kutlamalarına katılan tüm vatandaşlara ve Ergenekon Sanıklarına ağza alınmayacak ağır hakaretler etti.
Biz hakaretlerinden bazılarını sizinle paylaşalım ve böylece bu ağzı bozuk sözde gazetecinin gerçek kişiliğini herkese gösterelim istedik.
Buraya tıklayarak bu ağzı bozuk sözde gazetecinin ettiği hakaretleri görebilirsiniz.

Tabi ki bu duruma seyirci kalamazdık. Bugüne kadar şerefiyle bu vatana hizmet etmiş son derece saygın vatanseverlerimiz ve komutanlarımız adına ve bu sözde gazetecinin hakaret ettiği değerli tüm Ergenekon sanıkları adına tutuksuz yargılanan kurucumuz Erkut bey bugün bu şahsa karşı ceza davası açmıştır.

Bu sözde gazeteci, saygın vatanseverlerimize, değerli komutanlarımıza ve tüm Ergenekon Sanıklarına ettiği hakaretlerin cezasını en kısa sürede çekecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biz vatanı için ölmeyi görev bilen değerli vatanseverlerimize kimseyi küfrettirmeyiz. Hele hele kalemini cemaate kiralamış, BOP Projesinin kalemşörleri dandik gazetecilere hiç ettirmeyiz.

Çünkü biz bu ülkeyi pazara kadar değil mezara kadar sevenlerdeniz. Sözde değil özde aydınız. Kalemimizi de kimseye kiralamayız.
Bu sana ders olsun SERDAR ARSEVEN !!!

Alacağın cezadan sonra umarız aklını başına alır ve küfür ettiğin Ergenekon sanıklarından özür dilersin.

ÖZEL BÜRO GRUBU"